Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow #blackpill
Chciałbym być wysokim śniadym brunetem albo przynajmniej ciemnym blondynem oni mają łatwiej w życiu zazwyczaj. A tak zwanych świńskich blondynów lubi jedna na 1000 może, tak jak rudych.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Derpinardus
Możliwe ale pisze to co zauważam, jakoś większość moich kolegów ciemnych blondynów czy brunetów miało duże powodzenie już za dzieciaka a ja blady jasny blondyn bardzo małe, o rudych nie wspominam bo miałem kiedyś znajomego rudego, 100 dziewczyn go nie chciało, a kilkanaście wprost mu mówiło że z rudym to nie będzie.
  • Odpowiedz
@Mirek224: jedynie później brwi mogą się odznaczać jansym kolorem, ale raczej nikt mi na to nie zwrócił uwagi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie wiem, nie bierz tego do siebie co jakaś locha do Ciebie powiedziała. Wiem, że łatwo się to mówi, ale sam jestem z osób co biorą coś do siebie gdy są jakieś negatywne komentarze, chociażby 10 osób mówiło pozytyw, a ktoś negatyw to zawsze
  • Odpowiedz
  • 0
@johnnnnn
Brwi i rzęsy to mam już zrobione henna

Ja mam tak samo, chociażby 10 dziewuch mnie komplementowalo to i tak bym uważał się za nieatrakcyjnego. Racja próbować a nie uczepiac się jednej księżniczki z wygórowanymi wymaganiami.

Racja, im bardziej opalony tym zazwyczaj bardziej oblegany, zwłaszcza bruneci a jak blondyni to ciemni. Niestety ja nawet jakbym pojechał na miesiąc do Egiptu to się nie opale albo wrócę co najwyżej czerwony jak burak.
  • Odpowiedz
  • 0
@johnnnnn
No ale jednak karnacja ciemniejsza to też inaczej niż blada i opalajaca się co najwyżej na czerwono. Kiedyś nie posmarowałem się filtrem 50 w upał to cały czerwony byłem na twarzy i szyi
  • Odpowiedz
@Mirek224: ja ogólnie wolałbym jasną karnację i unikał słońca, w sensie unikał opalania więc i słońca, bo bardzo szybko łapię kolor, ale wiem, że otoczenie lepiej odbiera brąz. Nic, powodzenia i nie bierz do siebie uwag tak mocno
  • Odpowiedz
  • 0
@johnnnnn
Wiem, najgorsze co można zrobić to zamknąć się w piwnicy i biczować że nie wyglądam powiedzmy jak np. David Beckham. Uważałem tak do momentu aż dotarło do mnie że z zerową umiejętnością gadki to nawet wyglądając jak David Beckham to się nie wyrwie laski xdd
  • Odpowiedz
@Mirek224: morda najważniejsza, choć i sama morda majac 160cm to over. Niestety, dla loszek jest jeden typ urody pożądany u mężczyzn. Nawet karlica chce wysokiego
  • Odpowiedz
  • 1
@johnnnnn
Znam taki przypadek, ona ma 1,65 wzrostu a faceta 1,90 wzrostu. 1,80 to dla niektórych już za mało dzisiaj. A mam kolegę który ma 1,73 wzrostu i już kilkanaście razy dostał kosza bo był za niski. A ja mimo 1,80 wzrostu to przy niektórych swoich kolegach to niski jestem
  • Odpowiedz