Aktywne Wpisy

eleganckichlopak +567
Porównajcie sobie Dude z przed kilku dni z którego nawet Mazurek kręcił beke do Kwacha dziś. To jest jakaś gigantyczna przepaść intelektualna. Niesamowite, że ten naród mógł kiedyś wybrać prezydenta Kwaśniewskiego, a później po 10 latach prezydentury półgłówka może wybrać zwykłego przestępcę XD To społeczeństwo zachowuje się tak nielogicznie xd
#kanalzero
#kanalzero

exiteverything +16
#harrypotter Trzymam pewną autorską pastę już od trzech części i się boję wrzucić, zbyt odważna sobie myślę, ale widzę że tu na tagu wszystko wolno xD

#wybory #polityka
źródło: temp_file3357599585939444498
PobierzW parapet to się uderz, może wolnotryb ci przyspieszy xD
tło powstania utworu:
Landser, następnie Lunikoff – niemiecki neonazistowski zespół rockowy. Jest to pierwsza niemiecka grupa muzyczna, której działalność została prawnie zakazana ze względu na propagowanie neonazizmu, za co jej 3 członków zostało w 2003 roku skazanych na kary pozbawienia wolności.
Wokalista kiedyś poznając że istnieje coś takiego jak 'polscy neonaziści' złapał sie z niedowierzania za głowę i napisał to co
Za f-----m słów
Za czerwień i biel
1488 Mordy odnosi się do daty uzyskania praw miejskich prze to miasto. Co jest obejściem zakazu propagowania nazizmu, samo 1488 ma powiązania z neonazistami, w połączeniu z miastem Mordy to "tylko" niewinne upamiętnienie tego miasta.
Do tego na złość nazwa tego miasta to dosłownie znaczy zabójstwa co może być tym psycholom na rękę.
W liceum słuchałem, ale to byłem n---------y umysłowo, a nie mając teraz 40+ xD