Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MilaKa88: Milena, idź dalej płakać do Barneja, że uwaga, napisałem komentarz u Storcha, by dał kontakt. Spłakałaś się, że cię będą atakować i usunęłaś dyskusje. Prosiłaś Barnejs by mnie uspokoił, po czym żalisz mu się, że cię dalej atakuję, UWAGA, KOMENTARZEM "CHODZI O OSOBĘ CO PROWADZI BLOGA NA TAGU?", bo ktoś wspomniał, że ktoś coś już zrobił, nie mówiąc o kogo chodzi xD Milenka taka wojowniczka na tagu, a pierwsza
  • Odpowiedz
  • 2
@ThiZ: Typie co Ty bredzisz? Jakie zdjęcie u Wsw? Nie widzisz, że to screen rozmowy z Anusiaczek, a nie ze mną. U jakiego Bystrzaka hejt? Ja mam z Bystrzakiem normalne relacje. Żadnego hejtu. Pawła zapytałam o numer do Ciebie i nigdzie mu nie płakałam. Jedynie hejtował mnie Krakowski i teraz siedzi. Typie nic nie wiesz, dopowiadasz jak Storch, p------------z się do mnie od jakiegoś czasu, grozisz mi dzisiaj od rana
  • Odpowiedz
  • 0
@ThiZ: Jeszcze jedno, na żadnym forum Cię nie stalkowałam. Kilka osób zobaczyło tutaj, że pultasz bardzo i się do mnie sami odezwali. Nazywasz ich „ziomeczkami”, a oni Tobą gardzą. Ja o takim forum nie miałam pojęcia.
  • Odpowiedz
@MilaKa88: A ta dalej problemy z czytaniem ze zrozumieniem, bo w emocjach już, o jejku jejku U Bystrzaka hejt, U BYSTRZAKA, w uniwersum, na czacie i poza nim, a nie Z BYSTRZAKIEM.
To może ustalmy kto kłamie, bo mi się wydaję, że jednak Ty a nie Paweł, który dziwnym trafem mnie prosił od razu po tym, jak skasowałaś naszą kłótnie, mówiąc bym odpuścił Milenie dla dobra sprawy i, że nie gadaj
  • Odpowiedz
@MilaKa88: Niezły, zdeka nietypowy bipolar. Obrażali za zwrócenie uwagi, wyciągali temat zdrowia fizycznego jak i psychicznego w celu wyśmiania wroga jak najbardziej, pisali kolejno nowe posty, by temat beki ze mnie nie zanikł, mimo że dałem słowo Barnejowi, że nie będę atakować was i wyciągać rzeczy na wykop.
Była cisza, dziś widzę post zawierający temat mojej osoby, wyciągający moje słowa z kontekstu, pod siebie, bo zapomniałaś wtedy skąd była moja patopropozycja
  • Odpowiedz