Aktywne Wpisy

bArrek +35
Napiłbym się piwka bezalkoholowego karmi może skoczę do sklepu

wezsepigulke +126
Witam wszystkich zainteresowanych tym filmem. To ja jestem osobą potrąconą przez tego kierowcę. Czy byłem tam specjalnie? trochę tak trochę nie, wracałem z pracy i widziałem że się rozkręca jeżdżenie po chodniku i chciałem zrobić parę zdjęć na grupę Święte krowy warszawskie, po jakimś czasie pojawił się pan Konfitura. Stałem blisko latarni i chyba chciałem uruchomić aparat i jeszcze parę zdjęć lub filmików zrobić i naprawdę nie widziałem tego samochodu bo gapiłem

#samochody
źródło: image
PobierzJak zacznie Unia zabierać się za rowery i hulajnogi i będą rejestracje i OC, bo już dawno powinno być, bo pedalarze i hulajnogi wymykają się spod
@paluszki_rybne: no, polscy kierowcy są ZAJEBIŚCIE SWIADOMI xD
Dzięki bogu jest UE i macie c---a do gadania
@paluszki_rybne: co??? ( ͡° ͜ʖ ͡°) znam dwóch ludzi, którym ten śmietnik uratował życie w w momencie kiedy szybki i bezpieczny zajechał im drogę na zmianie pasa, nim zdążyli się połapać co jest grane, auto już stało dęba
Ale rozumiem, że tylko rozwiazania z passata ad 1996 + masa powojennej Tatry czynią samochód
"No tak działa wolny rynek", chcesz jeździć po drogach publicznych to musisz spełnić wymogi zarządcy :) Nikt Ci nie zabroni zbudowy równoległego prywatnego systemu dróg, albo jeździć przerobionym samochodem u Siebie po podwórku.
@WentylatorDoRozrzucaniaLuznychMysli: te "irytujące" ficzery są obowiązkowe. Nie kupisz nowego auta bez tego gunwa.
Wsiadam do auta zapinam pasy i mam wyłączyć za każdym razem start stop, pikanie o znakach, lane assist.
To już passat B5 lepszy. Odpalasz i działa : D
@paluszki_rybne: w sensie jestes za ostrzejszymi karami za jazdę pod wpływem oraz bez kwalifikacji a także za tym żeby trudniej było zdać prawo jazdy i wymogi medyczne były wyższe
Prawda?
@josedra52: Tak szczerze to za diagnostów powinni się wziąć bo to jakie rzeczy potrafią podbijać to jest hit
Ciekawe jak na przeglądzie to sprawdza. Skoro musi zajsc wiele warunków. Np rozgrzany silnik, naładowany akumulator i wiele więcej, a nikt mnie nie zmusi rozgrzewać silnika przed przeglądem itd. Diagnosta będzie jeździł w trasę? Wątpię.