Wpis z mikrobloga

@nextlvl W podstawówce miałem taką jedną, nawet była w pewnym sensie naszą własną klasową.
Ale w liceum była ciekawa sala, bo wyglądała jakby była złączona z dwóch i połączona dupami. Wchodziłaś do niej i wyglądała normalnie (czyli okna z lewej strony), ale potem tam gdzie byłaby ściana to jej nie było, ale ławki były nagle odwrócone w drugą stronę i nawet było tam drugie biurko xd
  • Odpowiedz
@nextlvl: moją klasę jez. polskiego miałem okna po prawej (pamiętam, bo to była "nasza" klasa, naszą wychowawczynią była polonistka), potem w innej szkole klasę gdzie była rachunkowość okna były po prawej stronie.
  • Odpowiedz
@nextlvl U mnie w szkole średniej była jedna taka sala na całą szkołę dosłownie xD A no i jedna na szkolnych warsztatach, ale tam nawet stolików nie było tylko ławki bo to jakieś gunwo BHP czy inne takie p------y się odbywały XD
  • Odpowiedz
@nextlvl U mnie w szkole średniej była jedna taka sala na całą szkołę dosłownie xD A no i jedna na szkolnych warsztatach, ale tam nawet stolików nie było tylko ławki bo to jakieś gunwo BHP czy inne takie p------y się odbywały XD

@Antlioon: Jak teraz wspomniałeś o warsztatach to przypomniałeś mi właśnie o piwnicy w szkole gdzie okna były z prawej i też tam mieliśmy warsztaty.

@nextlvl Ha
  • Odpowiedz