Wpis z mikrobloga

@pogromca_kucy: pisałem o tym wcześniej dlatego nakłaniam wszystkich którzy nie chcą się obudzić w brunatnej polsce by oddali głos na trzaska to wybór strategiczny a nie ideowy ja osobiście jestem wyborcom zandberga i socjalistą ale wole liberała u władzy wetującego idiotyczne ustawy brunatnej prawicy.
  • Odpowiedz
@kondziu96 i stary dziennie obsługuje 50% hindusów i teraz kolumbijczykow w Poznaniu o czym pisałem już kiedyś. Ostatnio wykopek w jakimś kraju z Afryki pokazywał jak wszędzie se ulotki i bilboardy do pracy w Polsce, wyjdź z domu zamów se ubera czy glovo. Myślisz że taki gość będzie pracował do śmierci rozwożąc jedzenie z McDonalda? A gdzie znajdzie pracę m----n bez języka który już nie wyrobi fizycznie. Fajnie patrzeć jak InPost
  • Odpowiedz
w brunatnej Polsce to będziesz żył jak ci pontoniarzy z Niemiec zaczną przerzucać do Polski i nikt palcem nie kiwnie. A skoro ich chcą się pozbyc to raczej filtr na inżyniera przeszli negatywnie

@ElonMuskKochamCie: tak jak PiS kiwał w sprawie sprowadzania pracowników do Polski?
  • Odpowiedz
i PO będzie.miala władze absolutna i co zrobi? Weźmie murzynów z niemieckich obozów jak to robi teraz. Jedni są gorsi od drugich a wy ich bronicie bo mają tęczową flagę w dupe wetknieta

@ElonMuskKochamCie: głupiś prawakoidzie
Tusk nawet jakby chciał, to by nie brał, bo wie, że słupki poparcia poszorują po dnie.
Kopaczowa miała za mały rozum, żeby to pojąć i już jej w polityce nie ma.
Masz, poczytaj sobie co Tusk na
  • Odpowiedz
@pyzdek głosowałem na Stanowskiego to po pierwsze po drugie p--------i właśnie wybory prezydenckie forsujac 3x z rzędu dopłaty developerskie pomimu sprzeciwu społecznego a ty mówisz że nie zrobi czegoś bo mu poparcie spadnie. No i właśnie to robi. Czy chcesz czy nie Trzaskowski już przegrał ale bynajmniej developerom dali ave gangus z PISu dziękujemy pol-bud polska za łatwe wybory niech im po wywlaszczy więcej ziemi państwowej do budowy klitek 25m2. Niech
  • Odpowiedz
@ElonMuskKochamCie: Czyli zamiast przedstawiciela partii, którą realnie żadnych dopłat dla deweloperów nie wprowadziła i nie wprowadzi, bo nie jest nawet partią rządzącą samodzielnie tym krajem, zamierzasz zagłosować na typa, którego partia takie dopłaty już wprowadziła?
Z inżynierami tak samo, typa z partii realnie ograniczającej napływ ciapanych nie poprzesz, ale kolesia od sprowadzania ich w ilościach hurtowych już bez problemu?
To ma k---a sens xd
  • Odpowiedz
głosowałem na Stanowskiego to po pierwsze po drugie p--------i właśnie wybory prezydenckie forsujac 3x z rzędu dopłaty developerskie pomimu sprzeciwu społecznego a ty mówisz że nie zrobi czegoś bo mu poparcie spadnie. No i właśnie to robi. Czy chcesz czy nie Trzaskowski już przegrał ale bynajmniej developerom dali ave gangus z PISu dziękujemy pol-bud polska za łatwe wybory niech im po wywlaszczy więcej ziemi państwowej do budowy klitek 25m2. Niech na deser
  • Odpowiedz
no i se zagłosuje na nawrockiego w parlamentarnych głosowałem na PO żeby oderwac PiS od władzy ale jak dla mnie wszystko to jeden c--j

@ElonMuskKochamCie: ale zaczadzili naród.
Też mnie w-----a, że deweloperuchy wpieprzają się z lobbingiem do PO podobnie jak do PiSu wcześniej. Tylko różnica jest taka, że gdy Kaczor dokręcili śrubę po przejęciu władzy, to nie będziesz już mógł nawet pisnąć, żeby przeciwko temu zaprotestować, a za PO
  • Odpowiedz