tomison
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
pawelczixd
@tomison masz się czym chwalić xd
12
tomison
@tomison: z mojej strony był Braun, będzie KN.
4
Buko_von_Krossig
Buko_von_Krossig
z mojej strony był Braun, będzie KN.

@tomison: obrzydliwe
1
tomison
@Buko_von_Krossig: dlaczego? Uzasadnij
@pawelczixd dlaczego miałbym się ukrywać z tym na kogo głosowałem? Odpowiedź uzasadnij.

5 lat temu był RT, po dojściu KO do władzy otrzeźwiałem.
1
Jamniki2
@tomison a co takiego koalicja zrobiła że otrzeźwiałeś jeśli można wiedzieć, odpowiedz uzasadnij
1
kutafonixor
kutafonixor
obrzydliwe

@Buko_von_Krossig: obrzydliwe to jest zatrudnianie hejterów prawicy i wychwalających Trzaskowskiego za publiczne pieniądze i sianie dezinformacji przez instytucję do jej zwalczania czyli NASK
1
V.....s
V.....s
@pawelczixd: Sebixy na Karola, normalni na Rafala.
0
tomison
@Jamniki2: chyba 8 pkt ze 100 obietnic zrealizowali. Ciągła walka polityczna. Zero zajęcia się sprawami ludzi. Akceptacja przerzutu migrantów z DE. Można by wymieniać dalej.
0
Jamniki2
@tomison a tam nie było czegoś że Duda im blokował?( ͡° ͜ʖ ͡°) i coś słyszałem że PiS przyjal więcej imigrantów
0
tomison
@Jamniki2: to daj źródła. Mówisz pewnie o aferze wizowej.
Nic im nie blokował, zwyczajnie Rudy przed wyborami mowil, ze 5.19 bedzie a po wyborach, ze to nie od niego zależy. Rafałek to piesek PO. I niestety znów jesteśmy w sytuacji gdzie wybierać musimy między „mniejszym złem”. Dla mnie to mniejsze zło to KN.
0
Jamniki2
@tomison pierwsze z brzegu 1. Ustawa okołobudżetowa na 2024 rok
• Data weta: 27 grudnia 2023
• Powód: Zapis o 3 mld zł dotacji na media publiczne; prezydent uznał to za niezgodne z konstytucją i zasadami państwa prawa. 
2. Nowelizacja Prawa farmaceutycznego
• Data weta: 29 marca 2024
• Powód: Obawy o konstytucyjne prawa i standardy ochrony zdrowia dzieci. 
0