@Buko_von_Krossig: obrzydliwe to jest zatrudnianie hejterów prawicy i wychwalających Trzaskowskiego za publiczne pieniądze i sianie dezinformacji przez instytucję do jej zwalczania czyli NASK
@Jamniki2: chyba 8 pkt ze 100 obietnic zrealizowali. Ciągła walka polityczna. Zero zajęcia się sprawami ludzi. Akceptacja przerzutu migrantów z DE. Można by wymieniać dalej.
@Jamniki2: to daj źródła. Mówisz pewnie o aferze wizowej. Nic im nie blokował, zwyczajnie Rudy przed wyborami mowil, ze 5.19 bedzie a po wyborach, ze to nie od niego zależy. Rafałek to piesek PO. I niestety znów jesteśmy w sytuacji gdzie wybierać musimy między „mniejszym złem”. Dla mnie to mniejsze zło to KN.
@tomison pierwsze z brzegu 1. Ustawa okołobudżetowa na 2024 rok • Data weta: 27 grudnia 2023 • Powód: Zapis o 3 mld zł dotacji na media publiczne; prezydent uznał to za niezgodne z konstytucją i zasadami państwa prawa.  2. Nowelizacja Prawa farmaceutycznego • Data weta: 29 marca 2024 • Powód: Obawy o konstytucyjne prawa i standardy ochrony zdrowia dzieci. 
Rozumiecie, że są wśród nas takie mendy, które nie tylko nie odpuszczą człowiekowi na ostatniej drodze, ale nawet jak zdychasz w męczarniach albo samotnie, bo "muj śfienty hodniczeq"?. Jaką wszą i zwyczajną mendą trzeba być, żeby robić takie rzeczy.... #polska #donisiciele #konfitura #policja #bekazpolakow
@tomison: obrzydliwe
@pawelczixd dlaczego miałbym się ukrywać z tym na kogo głosowałem? Odpowiedź uzasadnij.
5 lat temu był RT, po dojściu KO do władzy otrzeźwiałem.
@Buko_von_Krossig: obrzydliwe to jest zatrudnianie hejterów prawicy i wychwalających Trzaskowskiego za publiczne pieniądze i sianie dezinformacji przez instytucję do jej zwalczania czyli NASK
Nic im nie blokował, zwyczajnie Rudy przed wyborami mowil, ze 5.19 bedzie a po wyborach, ze to nie od niego zależy. Rafałek to piesek PO. I niestety znów jesteśmy w sytuacji gdzie wybierać musimy między „mniejszym złem”. Dla mnie to mniejsze zło to KN.
• Data weta: 27 grudnia 2023
• Powód: Zapis o 3 mld zł dotacji na media publiczne; prezydent uznał to za niezgodne z konstytucją i zasadami państwa prawa. 
2. Nowelizacja Prawa farmaceutycznego
• Data weta: 29 marca 2024
• Powód: Obawy o konstytucyjne prawa i standardy ochrony zdrowia dzieci.