Wpis z mikrobloga

Jest ktoś taki jak ja kto się waha między obydwoma kandydatami? Ja byłbym bardziej za Trzaskowskim ale to jak wyborcy PO i lewaków się wywyższają nad resztą i wyzywają od każdego najgorszego słowa to skłania mnie ku Nawrockiemu. Najbardziej nienawidzę tego w lewicy jak próbują z siebie zrobić turbo oświeconych i lepszych.

#wybory
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krystal7: A podasz przykład i wskażesz gdzie taki "wywyższający się" nie ma ani grama racji?

Ja na przykład czuje się lepszy moralnie od ludzi, którzy nie widzą problemu w głosowaniu na typa który wyłudził mieszkanie od starszej osoby. Myślę, że Pan Jezus zbiłby tutaj ze mną pionę akurat.
  • Odpowiedz
  • 0
@oirectine: A podasz przykład i wskażesz gdzie taki "wywyższający się" nie ma ani grama racji?

"A podasz przykład i wskażesz gdzie taki "wywyższający się" nie ma ani grama racji?"

xD
  • Odpowiedz
  • 2
@oirectine: Podałem ci najprostszy przykład. Twoje przekonanie że każda krytyka innej partii niż ta na którą ty głosujesz to absolutna racja a reszta nie ma racji to właśnie przykład tego wywyższania się o którym pisze. Sam się zaorałeś. Dlatego przez takich jak ty pewnie zagłosuje na Nawrockiego.
  • Odpowiedz
@krystal7: Mam to w dupie, rób co chcesz. Jeżeli uzależniasz swoją decyzje o tym kto będzie piastował urząd prezydenta na następną kadencję od tego co jakiś random wyskrobał w komentarzu w internecie, to jest mi Ciebie żal i tu też czuję się lepszy od Ciebie xD
  • Odpowiedz