Wpis z mikrobloga

nigdy nie było mi tak wstyd za bycie kibicem tej drużyny

klub w 5 lat stoczył się na dno

#juventus
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Filip3k91: nie było, bo wtedy w tym klubie był jeszcze Alex, był Nedved, był Camoranesi. Byli wschodzący Chiellini, Marchisio czy Bonucci. W tej chwili w tym klubie nie ma nikogo. Jedyny Bremer wygląda jak zawodnik godny tej koszulki.
  • Odpowiedz
  • 1
@Filip3k91: no i oczywiście Gigi. To był skład pełen legend, który nie wypalił przez trenera. Teraz nie ma ani trenera, ani zawodników, ani zarządu. Jest tylko stadion.
  • Odpowiedz
@raddeh: Jednak wtedy mnie serduszko bardziej bolało, kiedy ocieraliśmy się o europejskie puchary. A może teraz po prostu bardziej umiejętnie zarządzam swoimi oczekiwaniami...
  • Odpowiedz
  • 2
@Filip3k91: lata rozczarowań uodparniają. Mnie też, ale dzisiaj już we mnie coś pękło i zdałem sobie sprawę, że ja po prostu w tym klubie już nawet nie mam kogo lubić... nie lubię tych piłkarzy, nie lubię trenerów, nie lubię nikogo w zarządzie, nie lubię amerykańsko-włoskich właścicieli. Nigdy do tej pory w takiej sytuacji w kontekście Juventusu się nie znalazłem w tych 28 latach męki. Dlatego napisałem co napisałem na początku
  • Odpowiedz