Wpis z mikrobloga

#przegryw Ciekawi mnie w sumie, z kim na tym tagu utożsamiają się kołchoźnicy zapieprzający ciężko fizycznie nawet i w weekendy jak @staryhuop0 czy inny @uciekinier_z_plantacji_janusza. Ze studentami co po całej nocy chlania sponsorowanego przez rodziców wstają o 16 z wyra? Z neetami co nadal się zastanawiają "co robić w życiu" mimo że szkoła skończona dawno temu? Z renciakami co sobie załatwili kwity, dobrze zagadali na komisji i nie brudzą sobie rąk pracą? A może jednak wzrostaki za biurkiem w korpo wydawali im się podobni? Dobrze przecież wiecie, że większość na tym tagu nawet nie splunęłaby na kołchoz. @Felixu siedzi rok po studiach na dupie, popija Coca Cole i żyje wyobrażeniem gangsterki grając w GTA, a mamusia zadowolona donosi pomidorówkę i bierze trzeci etat w pracy dumna, że synek, który pospisywał z dysków gotowce i zdobył papier, nie będzie się poniżał w jakimś kołchozie.
ProkrastynEnjoyer - #przegryw Ciekawi mnie w sumie, z kim na tym tagu utożsamiają się...

źródło: image_picker_BF59901A-CFCF-4E54-B461-19BDB7

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ProkrastynEnjoyer: Ja nigdy dłużej niż 2 miesiące nie NEETował, i to tylko raz jak z januszexu zwolnili ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ani nigdy renty ja nie miał, ino chłopa plecy bolą od kołchozu i stawy, psychika zryta licznymi upokorzeniami i konfliktami, sadomasochizm z przyzwyczajenia się chyba wyrobił.
  • Odpowiedz
@uciekinier_z_plantacji_janusza: Widzisz, tutaj się pojawiają sprzeczne interesy. Mam zawsze do nich sympatię, bo to są wrażliwe jednostki z duszą artysty, a nie proste chamy. I tak już się przypieprzali jacyś kulturyści, wystarczy tego.

@MichalCoSieWPorySkichal: chłopcze, nie udawaj, że nie widzisz co tutaj się dzieje. Co ty robiłeś podczas tych wszystkich pogromów, muzyka w klubie Ci je zagłuszyła?
  • Odpowiedz
chłopcze, nie udawaj, że nie widzisz co tutaj się dzieje. Co ty robiłeś podczas tych wszystkich pogromów, muzyka w klubie Ci je zagłuszyła

@ProkrastynEnjoyer: Nie wiem o czym Ty mówisz wariacie i nie wiem czy chcę wiedzieć, ale jak chodzi o Qewa to temat przeorany do bólu, proszę nauczyć się używać wyszukiwarki, zamykam
  • Odpowiedz