Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +69
Parę osób rok temu naśmiewało się z mojego zakupu Fabii 1.0 MPI 60 KM. Czy wybór był nietrafiony? Cóż, brakuje np. 6-go biegu. Ale ogólnie jestem zadowolony. A szczególnie pod dystrybutorem. W ciągu 12.5 miesiąca przejechane 39 tys. km.
Ostatnio trasa stacja benzynowa okolice Koblencji - okolice polskiej granicy i jechałem specjalnie wolniej (o parę km/h wolniej niż zwykle), po jeździe torowej, a chciałem jeszcze na tym samym oleju dojechać do Polski,
Ostatnio trasa stacja benzynowa okolice Koblencji - okolice polskiej granicy i jechałem specjalnie wolniej (o parę km/h wolniej niż zwykle), po jeździe torowej, a chciałem jeszcze na tym samym oleju dojechać do Polski,
t_i_t_o +228
Śniadanie: musli, drugie śniadanie tarta marchewka z japkiem, obiad kotlet z ziemniaczkami i surówką z pomidora, ogórka i jogurtu, kolacja sałatka coś jak grecka (pierś z kurczaka, sałata, ser feta kanapkowy, bo na prawdziwy mnie nie stać :P, oliwki, pomidor, ogórek).
Wiem, że ten obiad nie powinien się zdarzyć, ale niestety. Mam to szczęście, że mama mieszka blisko i wracając zmęczona po pracy, wstępuję do niej na obiad. No i też przez to nie tknęłam dzisiaj w ogóle chleba.
Ale za to pojeździłam godzinę na rowerku stacjonarnym, przejechałam 30km. Dupa mi odpadła, jutro nie siądę. I uda też ucierpiały, ale mimo to wewnętrznie czuję się świetnie :D
Nawet się zważyłam dzisiaj, wiem, że nie powinno się tak często, bo waga codziennie się nie rusza, ale wiem, że nie wytrzymam i będę wchodzić codziennie. A na wadze niespodzianka. Bo dwa kilo mniej. Wiem, że pewnie woda czy co tam spada pierwsze i jutro, albo w najbliższym czasie wróci, ale morda i tak się cieszyła :D
Do tego się pomierzyłam tu i tam, i akurat to będę sprawdzać co tydzień :)
#dieta #odchudzanie
@krolka89: coooo?! Taka pogoda, a bawisz się w chomika w domu?!
@Im_from_alaska: najpierw kalorie teraz indeks ;p coś o tym kiedyś czytałam, a sprawdzę z ciekawości, ale to jutro, bo dzisiaj jak padam na ryj :P
Ale jest jeden najważniejszy warunek. Nie możesz sobie odpuścić ani jednego dnia. Sprawdziłem czas poprawiłem o 20% w ciągu 28dni.