@incelowski serio teraz to każdy użytkownik internetu ma specjalizację z psychiatrii i diagnozowanie borderline przez co szybko się okazało, że każda kobieta ma borderline
@przegro_pisarz: ja akurat miałem to nieszczęście mieć krótką, ale jednak, znajomość z różową, która miała diagnozę, więc miałem flashbacki, kiedy oglądałem streama xD
@przegro_pisarz: nie ma co współczuć. Kiedy pojawiła się p-----c psychiczna, to zerwałem znajomość i miała pikachuface.jpg, bo odciąłem jej atencję i wspieranie, a dla borderek to wręcz paliwo, bez którego nie potrafią żyć. Tutaj akurat problemem nie było to, że miała bordeline, ale właśnie to, że nie widziała nic niepokojącego w swoim podejściu psychicznym, że tak powiem, do życia, a obwiniała o jej sytuację wygląd zewnętrzny. Temat ogólnie rzeka. Miała
@przegro_pisarz: i jak u Ciebie się to objawia? U tamtej borderki objawiało się jak u blondynki u ajemge. Ja wtedy byłem zdystansowany, ale ona właśnie wręcz bombardowała pozytywnymi emocjami i na pewnym etapie stwierdziłem, że może jednak przesadzam. Wspierałem ją i dawałem atencję, przymykałem oko na pewne zachowania, ale kiedy sam byłem w gorszej sytuacji, to pojawiła się z jej strony p-----c psychiczna. Wtedy zerwałem kontakt, bo mówiłem jej, że
@incelowski zależy od fazy, mam tak, że mało śpię, jestem energiczny, próbuje nowych rzeczy, ciągle płacze. A mam tak, że nic mi się nie chce śpię pół dnia i nic nie robię. Jeszcze mam schizofrenię i ludzie mówią mi, że ciągle sobie zaprzeczam. Każdego można chcieć zniszczyć takie życie.
@przegro_pisarz: bardziej brzmi jak chad niż bordeline. Bordeline to osoba, która jednocześnie Cię uwielbia i nienawidzi. Bardzo specyficzne to jest i ogólnie nieleczone powoduje, że moim zdaniem taki człowiek jest po prostu złym człowiekiem, bo jednak Cię nienawidzi
#ajemge1
trudno się nie zakochać w Szymonie 196cm.
Każdego można chcieć zniszczyć takie życie.