Wpis z mikrobloga

• 0
@JonaszSynGrazyny tak pierarnia potrafiła zjednoczyć margines w jednym miejscu chociaż odbywały się tam różne imprezy w weekend. Później m.in.green house na 1 maja trochę dalej ale to już nie to samo i podobne miejsca spotkań elity. Teraz w Końskich nie ma nic :) wcale się nie dziwię że nikomu nie chce się szarpać z takim towarzystwem
  • Odpowiedz
@d601: Spoko. Ja tam byłem tylko że 3 -4 razy na urodzinach madcrew czy jakiejs innej imprezę organizowanej przez Feelxa czy Barta. Nie wiem czy to margines. Naprawdę poznałem tam sporo wartościowych osób od was z Końskich. Jeśli ty uważasz, że wszyscy i wszytko wtedy tam to margines to masz prawo do takiej opinii. Byłeś na której z tych imprez? Mówię o jakiś latach 2000-2002
  • Odpowiedz
  • 0
@JonaszSynGrazyny bywałem tam i nie tylko tam na imprezach z tymi ludźmi. Nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka że wszyscy to patologia bo tak to sobie bym pocisnął. Wiem że wielu z tych ludzi ma się dobrze jednak pisząc to mam na myśli tych którzy słabo skończyli. Mówię to z perspektywy czasu a wiem że teraz w innych miastach też są cpunskie imprezownie których nie jestem zwolennikiem
  • Odpowiedz