Aktywne Wpisy

Salido +239
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-5
Pobierz
GetRekt 0
Mirki, mam taki syfon pod zlewem w kuchni. Ostatnio różowa myła ta szafkę i dziś zauważyłem, że z zaznaczonego miejsca cieknie woda. Czy tam powinna być jakaś zatyczka? Jeśli tak, pod jaką nazwą jej szukać w sklepach?
#hydraulika #pytaniedoeksperta
#hydraulika #pytaniedoeksperta
źródło: image_picker_0AE297FE-71A8-4FCC-A13A-2E149A383AF2-95831-0000285F5BDDA8DF
Pobierz

Lubię obserwować społeczeństwo, a w szczególności ludzi o typowym wyglądzie #przegryw i tak na dobrą sprawę, to sami sobie są winni, bo są zaniedbani. Bym powiedział, że 90% osób, o których moja pierwsza myśl jest taka: "pewnie udziela się na przegryw" nie ma szpetnych mord, jak to sami uważają. Z twarzy wyglądają normalnie, ale całokształt krzyczy "przegryw!".
Pewnie zostanie to odebrane, jako p--------o normika, ale wystarczy zrobić kilka rzeczy, żeby nie wyglądać jak archetypowy przegryw.
Pierwszą rzeczą, jaka rzuca się najbardziej w oczy, to jest zgarbienie i wysunięta szyja do przodu. Temu da się łatwo zaradzić - wystarczy pójść na siłownię. Jak idziesz przez miasto, to popatrz w odbiciu szyb, jak wygląda Twoja postura.
Druga rzecz to wychudzenie, brak jakichkolwiek mięśni bądź ulaństwo. Da się temu zaradzić - wystarczy pójść na siłownię.
Trzecia rzecz to włosy, widać, że ktoś unika fryzjera - wystarczy pójść do fryzjera raz na 3-4 tygodnie. Nie musi to być barber za 100 zł czy oskarkowy vifon.
Czwarta rzecz to pryszcze - mamy 2025 r., da się je ogarnąć bez większego trudu, wystarczy systematyka i rutyna.
Większość przegrywów (ze względów fizycznych) jest w stanie w rok czy dwa zrobić glow up, że będą wyglądać normalnie, a niektórzy wręcz atrakcyjnie i nie potrzeba mieć do tego kwadratowej szczeki czy potężnych zasobów finansowych na operacje. Co zrobicie z tą wiedzą, to już Wasza sprawa.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Skąd mam wiedzieć? Napisałem swoje spostrzeżenia. Może Twój przegryw siedzi Ci w głowie albo masz pewne niedobory w kompetencjach miękkich.
Na siłowni widziałem tylko jednego chłopaka, który nieważne co by zrobił, to i tak będzie brzydki. Ma zajebistą sylwetkę do podrywania dziewczyn, ale z twarzy wygląda, jakby został co dopiero oderwany od pługa. Po prostu brzydki z twarzy. Niemniej uważam, że 90% przegrywów jest po prostu
@mirko_anonim: zapierd@lajcie sobie nawet 5 lat na siłce i kołpujcie dalej. I tak max co dostaniecie to ulana mamuśka po karuzeli kutangów. Wątpliwa nagroda.
Btw z tobą też jest chyba jakiś problem bo oglądasz "przegrywów" na
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@
@mirko_anonim: nie będę się truł jakimś gównem żeby zamoczyć. W dodatku drogim gównem ( ͡° ͜ʖ ͡°)