#hotelparadise Adrian moi drodzy to jest mistrz. Prawie od początku programu ma co wieczór ma do dyspozycji najzgrabniejszą dziewczynę w hotelu. Czegóż więcej potrzeba na takich wczasach? :)
O czym ty gadasz? Od początku wie, że związku z tego nie będzie. Więc za cenę uległości korzysta z jej fajnego ciałka. Co wieczór ;) W skrócie, co pomaca to jego XD
ma co wieczór ma do dyspozycji najzgrabniejszą dziewczynę w hotelu.
@boomer50: a do jakiej niby ,,dyspozycji'' ją miał ?możesz rozwinąć ?ja mam wrażenie że to ona ,,dysponowała'' nim traktując go jak mopa wycierając nim nie raz podłogę
@boomer50: No fakt że miał najładniejszą z wyglądu laskę, mimo tego że oszpeciła się kolczykami i tatuażami. Mógł sobie macać ile chciał, miał poczucie bezpieczeństwa, wszystko za darmo, ogólnie uważam że najwięcej tam wygrał on.
źródło: wot-wtf
PobierzSzacunku do samego siebie?
Popatrzyl, obmacal i polizał.
Ten sam scenariusz co wieczór,że mu język nie zdetwial.
@boomer50: a do jakiej niby ,,dyspozycji'' ją miał ?możesz rozwinąć ?ja mam wrażenie że to ona ,,dysponowała'' nim traktując go jak mopa wycierając nim nie raz podłogę
Mógł sobie macać ile chciał, miał poczucie bezpieczeństwa, wszystko za darmo, ogólnie uważam że najwięcej tam wygrał on.