Aktywne Wpisy

Cabajo +296
Mirki co ja o-------m ( Ν‘ΒΊ ΝΚΝ‘ΒΊ)
WziΔ Εem szybki urlop w pracy i przejechaΕem w pojedynkΔ caΕΔ SkandynawiΔ na motocyklu.
W skrΓ³cie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, Εrednie spalanie 5 L, niezliczone pasma gΓ³rskie i piΔkne widoki, kilkadziΔsiΔ t reniferΓ³w po drodze, piΔkne drogi i niezapomniane widoki; byΕa burza, deszcz, chmury
WziΔ Εem szybki urlop w pracy i przejechaΕem w pojedynkΔ caΕΔ SkandynawiΔ na motocyklu.
W skrΓ³cie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, Εrednie spalanie 5 L, niezliczone pasma gΓ³rskie i piΔkne widoki, kilkadziΔsiΔ t reniferΓ³w po drodze, piΔkne drogi i niezapomniane widoki; byΕa burza, deszcz, chmury
ΕΊrΓ³dΕo: 6
PobierzWciΔ
ΕΌ mnie zadziwia, ΕΌe okaleczanie zwierzΔ
t dla rozrywki poprzez wbijanie im haka z zadziorem w pysk jest uznawane wΕrΓ³d BiaΕych Ludzi za normalne hobby i nawet sprawcy sami siΔ chwalΔ
publicznie przed wypuszczeniem ofiary, by okaleczyΔ jΔ
ktΓ³regoΕ dnia ponownie.
#wedkarstwo #zwierzaczki #smiesznypiesek #oswiadczenie
#wedkarstwo #zwierzaczki #smiesznypiesek #oswiadczenie
ΕΊrΓ³dΕo: 1000001235
Pobierz

CzeΕΔ! πποΈ
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file3604035274115708351
Pobierz@dupox domyΕlam siΔ, ale to juΕΌ mΔ dre gΕowy powinny ogarnΔ Δ. Aaa nie ogarnΔ bo to by w nich trafiΕo. WiΔc siΔ nie da.
Progresywny podatek nie jest karΔ za sukces β to wkΕad proporcjonalny do moΕΌliwoΕci. Bo 15% z 1000 zΕ dla kogoΕ na minimalnej to realna walka o przeΕΌycie, a 30% z 20
PaΕstwo nic od siebie mi nie daΕo, nawet studiΓ³w paΕstwowych nie robiΕem. Nikomu nie wadzΔ, nikogo z roboty nie wygryzΕem, nie dostaΕem siΔ nigdzie z nadania, nie staΔ mnie na ΕmigΕowiec czy luksusowe auto z salonu, a wchodzΔ na wykop i notorycznie czytam, jak to tacy jak ja srajΔ pieniΔdzmi, szczajΔ bilonem i powinni siΔ