Aktywne Wpisy
MarekKucharz +113
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEΕ»ENIE dla mΕodszych mΔΕΌczyzn na temat miΕoΕci.
mam 35 lat, wiara w miΕoΕΔ i w to, ΕΌe kobieta potrafi was kochaΔ za to jacy jesteΕcie sami w sobie przyniosΕa mi samotnoΕΔ w wieku 35 lat i ΕΌadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, ΕΌe dla kobiet jest najwaΕΌniejszy wasz status spoΕeczny a nie to czy jesteΕcie przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEΕ»ENIE dla mΕodszych mΔΕΌczyzn na temat miΕoΕci.
mam 35 lat, wiara w miΕoΕΔ i w to, ΕΌe kobieta potrafi was kochaΔ za to jacy jesteΕcie sami w sobie przyniosΕa mi samotnoΕΔ w wieku 35 lat i ΕΌadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, ΕΌe dla kobiet jest najwaΕΌniejszy wasz status spoΕeczny a nie to czy jesteΕcie przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

Vegasik69 +42
ΕΊrΓ³dΕo: 1000017450
Pobierz

CzeΕΔ! πποΈ
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file3604035274115708351
Pobierz@dupox domyΕlam siΔ, ale to juΕΌ mΔ dre gΕowy powinny ogarnΔ Δ. Aaa nie ogarnΔ bo to by w nich trafiΕo. WiΔc siΔ nie da.
Progresywny podatek nie jest karΔ za sukces β to wkΕad proporcjonalny do moΕΌliwoΕci. Bo 15% z 1000 zΕ dla kogoΕ na minimalnej to realna walka o przeΕΌycie, a 30% z 20
PaΕstwo nic od siebie mi nie daΕo, nawet studiΓ³w paΕstwowych nie robiΕem. Nikomu nie wadzΔ, nikogo z roboty nie wygryzΕem, nie dostaΕem siΔ nigdzie z nadania, nie staΔ mnie na ΕmigΕowiec czy luksusowe auto z salonu, a wchodzΔ na wykop i notorycznie czytam, jak to tacy jak ja srajΔ pieniΔdzmi, szczajΔ bilonem i powinni siΔ