Aktywne Wpisy

annlupin +22
wgl jakie filmy na walentynki najlepiej

Iudex +72
O esuu, rzadko tramwajem jeΕΌdΕΌΔ i zapominam, ΕΌe w cenie biletu jest kino darmowe xD
WsiadΕem i trwaΕa kontrola. Typ nie chciaΕ okazaΔ dokumentΓ³w, mΓ³wiΕ ze nie ma, chciaΕ zwiewaΔ, wysiadaΔ etc. Ale ewidentnie przedawkowaΕ internetowych prawnikΓ³w. SypaΕ teksty typu:
- nie mam obowiΔ zku siΔ legitymowaΔ
- nie muszΔ jechaΔ dalej jak chcΔ wysiΔ ΕΔ, to jest porwanie
- pchaΕ siΔ na kontrolerkΔ i mΓ³wiΕ, ΕΌe ona narusza jego nietykalnoΕΔ
WsiadΕem i trwaΕa kontrola. Typ nie chciaΕ okazaΔ dokumentΓ³w, mΓ³wiΕ ze nie ma, chciaΕ zwiewaΔ, wysiadaΔ etc. Ale ewidentnie przedawkowaΕ internetowych prawnikΓ³w. SypaΕ teksty typu:
- nie mam obowiΔ zku siΔ legitymowaΔ
- nie muszΔ jechaΔ dalej jak chcΔ wysiΔ ΕΔ, to jest porwanie
- pchaΕ siΔ na kontrolerkΔ i mΓ³wiΕ, ΕΌe ona narusza jego nietykalnoΕΔ

CzeΕΔ! πποΈ
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file3604035274115708351
Pobierz@dupox domyΕlam siΔ, ale to juΕΌ mΔ dre gΕowy powinny ogarnΔ Δ. Aaa nie ogarnΔ bo to by w nich trafiΕo. WiΔc siΔ nie da.
Progresywny podatek nie jest karΔ za sukces β to wkΕad proporcjonalny do moΕΌliwoΕci. Bo 15% z 1000 zΕ dla kogoΕ na minimalnej to realna walka o przeΕΌycie, a 30% z 20
PaΕstwo nic od siebie mi nie daΕo, nawet studiΓ³w paΕstwowych nie robiΕem. Nikomu nie wadzΔ, nikogo z roboty nie wygryzΕem, nie dostaΕem siΔ nigdzie z nadania, nie staΔ mnie na ΕmigΕowiec czy luksusowe auto z salonu, a wchodzΔ na wykop i notorycznie czytam, jak to tacy jak ja srajΔ pieniΔdzmi, szczajΔ bilonem i powinni siΔ