Wpis z mikrobloga

#polska
w tym kraju nic nie dziala, pojde do mechanika, to spartoli, pojde do lekarza, to spartoli, pojde do urzednika, to zrobi blad, wynajme budowlanca, to zrobi zle, w tym kraju jakosc pracy jest bardzo niska, to nie niemcy, gdzie sie staraja i robia dobrze, polacy maja wysokie mniemanie o sobie, a sa tragiczni i beznadziejni we wszystkim #zalesie
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anita-kowalewka: to prawda. Wcześniej cena była adekwatna do jakości. Dużo nie płaciliśmy, a jakoś wykonania jako tako do zaakceptowania. W Niemczech czy Austrii ceny z kosmosu, ale jednak bardzo dobrze robią, na spokojnie ale jakościowo.

Przyszła inflacja, ceny w------o w kosmos że ceny porównywalne z Niemcami, Austria obecnie, ale jakość pozostała na tym samym poziomie.

A jak ktoś twierdzi inaczej, widocznie nigdy nie robił remontu z fachowcami czy też coś
  • Odpowiedz
  • 1
@anita-kowalewka ile masz lat? Jeśli mniej niż 40 to masz pełne prawo uznać się zz mądrą, bo tej oczywistości, o której napisałaś i tak większość nie ogarnia (zamiast tego powtarzają bajki o życiu kraju z topki państw świata).
  • Odpowiedz
@anita-kowalewka: wystarczy poczytać komentarze wykopków odnośnie pracy: nie staraj się, rób absolutne minimum(albo i mniej), wal w chvja, przynoś lewe L4, no i b--ń Boże z nikim się nie koleguj xd
  • Odpowiedz
@anita-kowalewka: mam zupełnie inne doświadczenia z tym że ja sprawdzam najpierw opinie na google, z jakości pracy jestem zadowolony tyle że ceny trochę odleciały, może bierzesz jakichs ziutków z ulicy musisz spróbować innych, bo różne som
  • Odpowiedz