Aktywne Wpisy

thority +8
Mireczki pomysły na nazwę firmy?
Usługi IT, utrzymanie, architektura, migracje z on prem do chmury itp.
Imię Krzysztof.
#pracbaza
#jdg
#pracait
#januszex
#korposwiat
Usługi IT, utrzymanie, architektura, migracje z on prem do chmury itp.
Imię Krzysztof.
#pracbaza
#jdg
#pracait
#januszex
#korposwiat

g455 +72
Do napisania tego wysrywu zainspirował mnie wpis z gorących. Wróciłem dopiero do domu po 14 godzinach w pracy. Żona oczywiście już śpi razem z dziećmi, bo ona jest zmęczona i rano wstaje do pracy (ma na 8...). Śpi z nimi w pokoju. Przez cały dzień nie rozmawialiśmy. Do jedzenia nic nie przygotowane. Łóżko w sypialni nie rozścielone. W lodówce w miseczce stała porcja obiadu z soboty - do dziś nikt tego nie

Oho, już pierwsze pretensje o to, że ustawka między Kowalem a Olejnik z kartką z cytatami, i że starano się zdyskredytować Januszka xD. KaNaPiarze, pisałem to wielokrotnie, gdyby Korwin nie wypowiedział/napisał słów, które zostały mu przytoczone, to nikt by mu ich nie cytował w takiej chwili, to chyba proste prawda? Miejcie pretensje do niego, że tak ułatwił zadanie swoim politycznym przeciwnikom, a nie do jego przeciwników, że z tego ułatwienia korzystają. Gdyby Korwin 30 lat temu zdecydował, czy być poważnym politykiem, czy felietonistą-skandalistą żyjącym sobie wygodnie i dostatnio za napisanie kilku tekstów miesięcznie, to dzisiaj nie byłoby takich sytuacji. #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@wspolrzednebiegunowe: no i co z tego wynika? bo ja widziałem różne programy, w których prowadzący potrafił się kulturalnie zachować i zadawał pytania odnośnie meritum, a nie - stawiał szopki. to że programy w naszej TV to poziom szamba - jest dla mnie oczywiste, nie oznacza jednak że muszę się na taki poziom godzić i przyjąć to jako
@spluczka: pytanie brzmi, jak wyglądałyby debaty z Farage'm, gdyby równocześnie uprawiał tak kontrowersyjną publicystykę jak Korwin? Może debaty z Farage'm dlatego są poważne, bo sam Farage takich tematów się trzyma?
Ja pamiętam
@wspolrzednebiegunowe: a kto nazwał Barroso "człekiem o charyźmie zużytej szmaty i posturze zgarbionego kasjera bankowego"?
Kto powiedział np. "jeżeli spojrzysz na to, komu częściej udaje się uzyskać wyższe wykształcenie - kobiety uzyskują je częściej, wraz z dobrą pracą, ale z różnych względów
@spluczka: celem Korwina i sympatyków powinno być wygranie wyborów, a nie troska o polskie dziennikarstwo, i to na wyborach/wizerunku powinni się skupić (teraz już za późno), a nie na tym, że dziennikarz jest wrogo nastawiony i
@wspolrzednebiegunowe: nie, gdyby się gryzł w język - to nie miałby szans na jakikolwiek sukces. tym się różni właśnie od całej reszty polityków że nie mlaska, nie
@wspolrzednebiegunowe: PO już jest na scenie, "taka sama, tylko trochę inna" - też już jest, w postaci Gowina. na więcej nie ma miejsca