Aktywne Wpisy
Adek1243 +2
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Kogutt +54
Brawo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: scaled_1000016534
Pobierz

źródło: pobrane (30)
Pobierzźródło: IMG_20250412_142148-Picsart-AiImageEnhancer.jpg
Pobierz@krykoz: nawet by można wybronić to co napisałeś gdyby nie fakt, że hołownia zaprasza mentzena do debaty od dłuższego czasu a nie, że wyskoczył z tym dopiero w piątek po południu. Hołownia miał jechać do Wałbrzycha ale
@krykoz: Już pomijając, że Mentzen musiałby mieć teleport, żeby zdążyć na tę debatę.
źródło: IMG_7800
Pobierz@Korda: ja tam widzę jak memcen w spódnicy ucieka, więc wszystko się zgadza
źródło: cOHk9kuTURBXy8xNDBjMjRjZS1jZWNmLTQxM2QtOWU1Mi1hYzY0OTNiYzY2YzEuanBlZ5KVAwAAzQeAzQQ4kwXNBLDNAljeAAGhMAE
Pobierz@mrKuaku: a kim ma być skoro zasiada w cyrku?
A Pan memcem jak woli udawać cyrkowca z gopro na czole to już jego sprawa.
@mrKuaku: haha dobre
i bardzo dobrze, powinien im jeszcze do domów zaglądać z tym gopro, banda zdrajców i debili
źródło: GB-TAuwXoAA82-g-980x735
Pobierzkonfederaci są mocno pro life i pro kościół nie potrafisz sie wykazać odrobiną empati to słabiutko.
Zanznaczam jeden dzień w roku, wigilię sejm byl dla nich otwarty a nie przez cały rok. A memcem jest klaunem i populista 365 dni w roku