Wpis z mikrobloga

Oglądam dzisiejszy wiec Hołowni i on znowu atakuje Trzaskowskiego. Nie no, już nigdy więcej nie pomyślę o głosowaniu na niego, koniec. Dopóki nie powstanie nic sensownego, to głosuję na KO i tyle w temacie.

#polityka #debata #wybory #4konserwy #neuropa
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gours: Musisz lubić złoty deszcz skoro chcesz głosować na bandę patałachów, która wraz z drugą bandą patałachów rozkrada i niszczy ten kraj od 20 lat. xD

Szymek też dobry, "my jesteśmy trzecią drogą, ani z pisem, ani z po*!!!"

* - chyba, że stołki rozdają.
  • Odpowiedz
Nie no, już nigdy więcej nie pomyślę o głosowaniu na niego

@Gours: Gościu ty od wczoraj zrobiłeś 50 wpisów w obronie Czaskowskiego. Nikt nie wierzy w jakieś twoje głosowanie na niedoszłego księdza xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Logika_wykopu: ale ja wszystkie moje rozkminy „zapisywałem” tutaj. Jak komuś się chce, może prześledzić. Pisałem tutaj, że rozważam głosowanie na Hołownię w 1 turze
  • Odpowiedz
@Gours: a co ma Hołownia robić? Przecież te 20% głosów które były na niego w tym momencie w sondażach ma Trzaskowski. Jak Hołownia może osiągnąć w tych wyborach dobry wynik, to kosztem właśnie Trzaskowskiego, a nie Mentzena
  • Odpowiedz
  • 0
@Gours: już nie udawaj, że myślałeś, nad tym żeby głosować na kogoś innego poza Trzaskowski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Dawul: tak, pisałem o tym nawet tutaj. Na zasadzie: i tak jestem za Trzaskowskim, ale w 1 turze mogę zagłosować na Hołownię. Zresztą dokładnie tak zrobiłem w 2020. Teraz zrobiłbym tak na 30% może, ale po wczoraj 0%
  • Odpowiedz