Wpis z mikrobloga

#przegryw Przez mój charakter i to jak się zachowuję chłopacy w latach szkolnych traktowali mnie bardziej jak dziewczynę niż chłopaka. Nawet mój stary mówił, że powinienem się urodzić dziewczyną.()Jestem wrażliwy, emocjonalny, zawsze staram się pomagać, lubię wzruszające piosenki i anime. Jestem zaprzeczeniem stereotypowego mężczyzny. Nie cierpię rywalizacji, samochodów, piłki nożnej itp.Nawet gdy jakiś menel pyta o drobne to robi mi się go szkoda i rozmyślam dlaczego znalazł się w tej sytuacji i jak mógłbym mu pomóc. Jestem najwidoczniej walnięty. Nie raz szkodzę sobie by pomóc innym. Ale lubię pomagać i być dobrym dla innych.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pijany_Druid: szkoła minęła, zapomnij o niej. Na ojca nic nie poradzisz, widocznie on chciał żebyś był inny, ale to jest JEGO problem a nie Twój, Ty jesteś sobą. Moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak stereotypowy facet, nie przejmuj się tym. Nie każdy będzie fanem futbolu, tak samo jak nie każdy będzie fanem seriali na netflixie.
Jeśli chodzi o pomaganie innym i bycie dobrym, to widocznie ludzie Cię jeszcze tego
  • Odpowiedz
  • 0
@GF91 Dziękuję () Co do pomagania innym to niestety przejechałem sie nie raz i było kiepsko () ktoś jest w potrzebie, poświęcasz wszystko dla niego a gdy wyjdzie na prostą powoli zapomina o tobie i cię olewa. To boli, ale czuję satysfakcję, żę komuś pomogłem być szczęśliwym, dziwne, wiem
  • Odpowiedz
@Pijany_Druid: zapamiętaj też jedną rzecz. Ludzie szybko zapomną co dobrego dla nich zrobiłeś, za to wypomną Ci ten jeden raz kiedy czegoś dla nich nie zrobiłeś.
Wcale nie jest dziwne, tak jak mówiłem jeśli Ty się czujesz po tym lepiej, to taki zostań, na koniec dnia to Ty jesteś ważny a nie inni
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@GF91 Wiem, tak jak pisałem, przejechałem się nie raz. Jestem zbyt naiwny i współczujący😅 ale nie chcę się zmieniać. Chyba lepiej starać się pomagać niż nic nie robić😓
  • Odpowiedz