Aktywne Wpisy
strike_lucky +8
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

Mr_Przyjemny +778
źródło: temp_file7547335075572241399
Pobierz

![Sprawca kradzieży poszukiwany! Policja publikuje jego wizerunek [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e35837890551c345c9c862c3e26628d9d2e6a4ccab7fa3172f19a13126086a13,q80.jpg)

#kononowicz
Komentarz usunięty przez moderatora
Dawaj konkrety. Gdzie kogoś oszukałem.
Komentarz usunięty przez autora
Idź się pobawić z kolegami michale. To się nie zamydli się. Jak się postarasz to może nawet Rafi Kosno do ciebie wpadnie z Czeczetem.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Tak, mówię z własnej autopsji, bo osobiście wchodziłem na twój profil fb i widziałem to kółko męskiej adoracji twojej osoby( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale spokojnie, możesz zrobić coming out. Mamy 21 wiek, będziemy wyrozumiali dla ciebie i twoich upodobań. Obiecuję.