Aktywne Wpisy

enzomatrix +127
W sobotę ostatni raz widziałem się i rozmawiałem z moją mamą, miałem podjechać wczoraj z małym upominkiem, ale rano zadzwonił tata, że mama zmarła w nocy, we śnie, po prostu już się nie obudziła. A jak Wam minął Dzień Matki?
#chcesiewyzalic
#chcesiewyzalic

mi96 +66

Data donacji - 04.04.2025
Rodzaj donacji - krew pełna
Miejsce donacji - RCKiK Katowice OT Dąbrowa Górnicza
Grupa krwi - A Rh-
Prywatny licznik - 20250 ml
Przyznane odznaczenia - ZHDK III, ZHDK II, ZHDK I, ZHDK ZDZN
Coraz fajniejsze to oddawanie krwi. Teraz trzeba się rejestrować i przychodzić na czas a nie "jak mi się wstanie" skoro wolne. Pielęgniarki nawet nie dadzą ankiety wypełniać zanim nie wybije umówiona godzina. Nie zauważyłem żeby to usprawniało proces. Traktują człowieka coraz bardziej jak popychadło i natręta. Dzisiaj się już nawet zapytałem czy "już teraz, natychmiast" muszę zejść z fotela, mimo że były wolne. Dwie osoby przede mną chłopak zasłabł po donacji a babsztyl mnie będzie wyganiać. Lekarze też mistrzowie. Każdy ma jakiś f----z. Obecnemu raz się przyznałem że w ciągu godziny czyli odkąd wstałem, nie wypiłem litra wody. Pół godziny się nasłuchałem o diurezie, ciśnieniu osmotycznym itp. Inna wiecznie się na usta gapiła czy opryszczki nie mam, Jeszcze kolejna młoda siksa świeżo po studiach dawała tabletki na ciśnienie bo za wysokie(3 kolejnych lekarzy uznało że ok)
Z plusów, to teraz dają 2 paczki granoli, maslo orzechowe i 1 gorzką.
Swoje prywatne minimum osiągnąłem i chyba sobie dam spokój. Dziękuję za motywację rckik:(
#barylkakrwi
Wpis został dodany za pomocą tego skryptu.
Dodaj wpis | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
źródło: 5ca413b08d0ee71f5be19db4c
PobierzSkrypt do dodawania wpisów | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
Mamy identyczny wynik gratulacje.
@Gmeras: Tobie też gratki. Mi się nie chce do Kato jeździć a co dopiero do Gliwic jak d.g. mam pod nosem.