Wpis z mikrobloga

Chłopak z którym spotykam się od dawna i w uj mi się podoba wyrzucił mi pół żartem, pół serio żebym kupiła samochód inaczej nie wyobraża sobie związku ze mną „bo masz prawko” a ja nie. Problem w tym że po zdaniu prawka jeździłam samochodem tylko raz w swoim życiu pokonując dystans 8km a ten glejt pokazałam mu przy okazji grupowego p*******a na popijawie na spotkaniu integracyjnym w nowej robocie. Nigdy nie interesowałam się motoryzacją, nie miałeme styczności q samochodami z bliska, nie wiem co jest co. Swoją jazdę w tamtym czasie określiłabym jako marną. Z zawodu jestem robolem i mam UDT i jeździłam różnego rodzaju wózkami pod te papiery, jednymi lepiej, jednymi gorzej. Czy wzięcie kilku bądź kilkunastu godzin szlifowania praktyki w jakiejś szkółce w ciągu urlopu załatwiłoby sprawę czy lepiej zrobić z siebie durnia, dogadać się ze szkołą i zacząć cały kurs będąc posiadaczem. Pytam bo nie chce się zabić wjeżdżając na pierwszą autostradę.

#prawojazdy #samochody #logikaniebieskichpaskow
#zalesie #przegryw
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Blueweb

@Wimix21

>@Blueweb: xd

Trochę widać różnicę w tym co napisali do baby co do chłopa, ale niektórzy pewnie skapowali o co biega. Dzięki za współpracę 😅. Powinieneś dostać jakiś order równeg
  • Odpowiedz