Wpis z mikrobloga

Kuźwa, zdycham z głodu, więc mam prośbę do was z tagu - #zartyjanusza czy wsparlibyście moją zrzutkę, abym mógł nakupić tyle jedzenia, abym dotrwał do 20?

PS Tutaj moja zrzutka - KLIK
PPS Jest mi głupio jak diabli, ale w komentarzu łapcie suchar ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 16
- Dzień dobry, sąsiedzie. Przez długi czas obserwowałem wasze dzieci i chcę coś zaproponować. Jestem reżyserem telewizyjnym i chciałbym sfilmować dzieci w reklamie. Jestem gotów dobrze płacić.
- A jaka reklama?

- Środków antykoncepcyjnych.
  • Odpowiedz
@hacerking: Mistrzu, powiem uczciwie, że ja już mam jakąś formę ślepoty banerowej na te twoje błaganie o zrzutkę i myślę, że to jest droga donikąd. Trochę poszperałem i dotarłem na twój fanpage o filmach. Żarty wrzucasz z bardzo dużą regularnością, skoro kinematografia to twoja pasja, dlaczego tam nie jesteś tak regularny? Myślę, że jakby trochę bardziej odpicować ten fanpage, to dużo łatwiej by było uzyskać wsparcie, niż uprawiać żebry na
  • Odpowiedz
  • 0
@misiauo: Dlatego właśnie wczoraj wrzuciłem wpis, aby skupić się na filmach, to z------m jak idiota i pisałem szablonowo, co sprawiło, iż kino mnie znudziło, to jednak mam zamiar tam wrócić, bo nie raz i nie dwa dostawałem wpisy, że ludzie chcą mego powrotu, zaś jeśli chodzi o suchary, to muszę ograniczyć treści, bo się wypstrykam
  • Odpowiedz