Kuźwa, zdycham z głodu, więc mam prośbę do was z tagu - #zartyjanusza czy wsparlibyście moją zrzutkę, abym mógł nakupić tyle jedzenia, abym dotrwał do 20?
PS Tutaj moja zrzutka - KLIK PPS Jest mi głupio jak diabli, ale w komentarzu łapcie suchar ( ͡°ʖ̯͡°)
- Dzień dobry, sąsiedzie. Przez długi czas obserwowałem wasze dzieci i chcę coś zaproponować. Jestem reżyserem telewizyjnym i chciałbym sfilmować dzieci w reklamie. Jestem gotów dobrze płacić. - A jaka reklama?
@TobiaszSuchy: Po co mi CV, gdy musiałbym przenieść się do większego miasta, aby ktoś zatrudnił prawie całkowicie głuchego kolesia, po dwóch udarach oraz zawale?
@hacerking: nie p-----l miras ze cie tak zycie zajechalo, ja myslalem ze ty masz maks 30 lat, pamietam jak te latarki sobie robiłeś, dobrze kojarzę? co się chłopie zadziało u ciebie?
@hacerking: Mistrzu, powiem uczciwie, że ja już mam jakąś formę ślepoty banerowej na te twoje błaganie o zrzutkę i myślę, że to jest droga donikąd. Trochę poszperałem i dotarłem na twój fanpage o filmach. Żarty wrzucasz z bardzo dużą regularnością, skoro kinematografia to twoja pasja, dlaczego tam nie jesteś tak regularny? Myślę, że jakby trochę bardziej odpicować ten fanpage, to dużo łatwiej by było uzyskać wsparcie, niż uprawiać żebry na
@misiauo: Dlatego właśnie wczoraj wrzuciłem wpis, aby skupić się na filmach, to z------m jak idiota i pisałem szablonowo, co sprawiło, iż kino mnie znudziło, to jednak mam zamiar tam wrócić, bo nie raz i nie dwa dostawałem wpisy, że ludzie chcą mego powrotu, zaś jeśli chodzi o suchary, to muszę ograniczyć treści, bo się wypstrykam
@misiauo: Bo uważasz, że jestem alkoholikiem, to jednak odbiłeś piłeczkę od wiadomości mirka, mimo iż lepiej byłoby to olać, bo i tak alkoholik ze mnie żaden.
Cena za bycie Polakiem, obecny kurs euro wg Google, to 4,30 Pani przy kasie poinformowała mnie, że nie mogę dokonać płatności w euro (różnica w cenie, to około 20 zł) i że cena została „źle” oznaczona :) #zara #cenyzdupy #euro #lublin
PS Tutaj moja zrzutka - KLIK
PPS Jest mi głupio jak diabli, ale w komentarzu łapcie suchar ( ͡° ʖ̯ ͡°)
- A jaka reklama?
- Środków antykoncepcyjnych.
Komentarz usunięty przez autora
Przepraszam cie serdecznie w takim razie za mój wpis.
Jak coś to u mnie dobrze. Latarek już nie robię, ale za to mam serwerownię w domu, i sprzedaję komputery w cenie samochodu xD