Aktywne Wpisy
baltonoski +105
123radzio +12
Człowiek od dziecka wymieniał jaki to samochód marka a nawet dokładnie model jedzie z kilometra a w przeciągu 2 lat to ja nawet się nie orientuje co to za marka stoi obok na światłach xD takie to czasy
A od dłuższego czasu to przestałem nawet rozpoznawać jaki to model mojej ulubionej marki stoi przede mną xD
#polska #motoryzacja #samochody #samochodyelektryczne #auta
A od dłuższego czasu to przestałem nawet rozpoznawać jaki to model mojej ulubionej marki stoi przede mną xD
#polska #motoryzacja #samochody #samochodyelektryczne #auta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Pani przy kasie poinformowała mnie, że nie mogę dokonać płatności w euro (różnica w cenie, to około 20 zł) i że cena została „źle” oznaczona :)
#zara #cenyzdupy #euro #lublin
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzFirma że strefy euro, ma wyższe ceny poza strefą euro. NIESAMOWITE.
W UK też mają wyższe ceny niż w eurostrefie, a w USA jeszcze wyższe.
@john-eek: Ale w UK i USA przeciętne zarobki są trochę wyższe od tych polskich, omnibusie, więc polski konsument ma ostatecznie gorzej. NIESAMOWITE, prawda?
Z ciekawości, jakbyś kupił jakiś towar na handel i przez kurs walutowy powinieneś go sprzedać taniej niż kupiłeś to byś to zrobił?
I w drugą stronę, co gdyby ze względu na kurs cena tego produktu powinna być wyższa, zostawiłbyś cenę czy ją podniósł?
Poświęciłem chwilę czasu i sprawdziłem ze jakoś inne produkty maja taka sama cenę w euro jak i złotówkach na ich stronie internetowej a nawet w przeliczeniu z obecnym kursem u nas jest 5zł raniej
źródło: temp_file7246034756427345585
Pobierzźródło: temp_file7091288638064050513
Pobierz@Nikon_One: No bo w Polsce nie obowiązują płatności w euro - to akurat nic dziwnego ¯\(ツ)/¯
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Zajebisty argumenty, taki nie za bardzo logiczny.
Jak coś sprzedajesz to ustalasz cenę indywidualnie każdemu zależnie od tego ile zarabia, czy ustalasz cenę, a konsument decyduje czy kupić czy nie?