Aktywne Wpisy

Ciemny009 +92
Po dwóch tygodniach pracy w korpo dojrzewam w końcu do tego pomimo ogromnego dysonansu poznawczego że zostałem oszukany i całe życie próbowano mi wmówić że korpo to najlepsza co może się w życiu zdarzyć, czyli fajna praca za biureczkiem, kawka, ploteczki a pracownicy fizyczni to j----e tępaki. Typowe( UCZ SIĘ BO SKOŃCZYSZ JAK TEN PAN ŚMIECIARZ). Tymczasem stara ruro z polskiego ten Pan który pracuje jako śmieciarz zarabia dwa razy więcej od

purrminator +75
#komputery #diy
tl;dr
OP będzie konstruował własną "obudowę" peceta.
Jeśli w swojej 25-letniej historii z piecami miałem z czymś wyjątkowo uporczywy problem, były to obudowy. Wszystko jedno czy wydałem 50 czy 250$, zawsze znajdowało się coś co w danym modelu wyjątkowo działało na nerwy: a to komponent się przegrzewał, a to HDDki wyły, no zawsze k...wa coś. Czarę goryczy przelała (kilka miesięcy temu) interakcja z supportem Lian Li który nie
tl;dr
OP będzie konstruował własną "obudowę" peceta.
Jeśli w swojej 25-letniej historii z piecami miałem z czymś wyjątkowo uporczywy problem, były to obudowy. Wszystko jedno czy wydałem 50 czy 250$, zawsze znajdowało się coś co w danym modelu wyjątkowo działało na nerwy: a to komponent się przegrzewał, a to HDDki wyły, no zawsze k...wa coś. Czarę goryczy przelała (kilka miesięcy temu) interakcja z supportem Lian Li który nie
źródło: 20251023_163130
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz