Aktywne Wpisy

Proszę o szczere odpowiedzi #zwiazki
Po jakim czasie mieszkania razem wypadałoby się oświadczyć?
- Po roku 1.6% (1)
- Po dwóch latach 10.9% (7)
- Po trzech latach 10.9% (7)
- Po czterech latach 1.6% (1)
- Po pięciu latach 6.3% (4)
- Po sześciu latach 6.3% (4)
- Nigdy 62.5% (40)

InnyWymiar90 +10
źródło: temp_file4580251848123929250
Pobierz

To, że wegetujesz to tylko siedzi w głowie. Nie będę Ci dawał za dużo rad, bo kończę zmianę w kołchozie i zaraz wsiadam do v8.
Zacznij od małych zmian, wróć do domu okrężną drogą. Idź do wojska na miesiąc. Idź do pubu w weekend i posiedź przy barze... A dalej będzie z górki...
Dla mnie to złudne myślenie wykopwych przegrywów którzy myślą że tylko oni mają problemy, tylko oni mogą się z czymś zmagać itd.
Ty masz wybór nadal...
@sylwke3100: sam tak długo myślalem, to dosyć normalne jak Cię dreczą problemy. Jak się człowiek naprostuje, to widzi je u innych.
Nigdy tak nie myślałem. Tylko widzisz, co z tego, że inni mają swoje problemy, a ja mam swoje? Ze swoim nie potrafię sobie poradzić i co myślenie o tym, że ktoś inny ma gorzej, bo choruje, bo jest bezdomny i tak dalej zmieni? I tak, przyznaję
@MajorKusiol: Kwestia tego, że nawet widząc problemy u innych, a przynajmniej będąc ich świadomym- co z tego? Nagle zamiast żalu nad swoją sytuacją należy czuć wdzięczność, bo ktoś ma gorzej? Należy czuć zazdrość, bo ktoś daje radę w gorszej sytuacji? Należy czuć wstyd, bo nie daje się rady w "lżejszej"
@makgyvergaleriapl: xD
@sylwke3100: Problemy mają różna skale i nie ma co p-------c, że wszyscy mają tak samo. No, chyba zes debil to wtedy droga wolna