Aktywne Wpisy

KingaM +65
#dzieci mój syn nauczył się obchodzić nieumiejętność czytania biorąc mój telefon, robiąc zdjęcie, wrzucając do #chatgpt, wklejąc przypiętą w schowku komendę "przepisz" a następnie klikając w odpowiedzi ikonę głośnika, by syntezator mowy przeczytał przepisaną zawartość, ale to odrobinę czasochłonne, przyłapałam go na czytaniu książek z bajkami w taki sposób, nie mogę wyjść z podziwu z jego uporu

skrytek +398
O cholibka. Ale znalazłam zdjęcie z mojego pokoju z początku wieku. Pamiętam, jak ojciec przyniósł tego Baldura w premierę. 180 zł kosztował, gdy minimalna wynosiła 500 zł brutto. Przez resztę miesiąca żywiliśmy się tylko nienawiścią do Koverasa, bo na nic innego nie było kasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #baldursgate #polskiedomy
#gry #baldursgate #polskiedomy
źródło: 1000041624
Pobierz

PO lewej to chyba największe szkody jednak wyrządziły pierogi i prażynki cebulowe, w dużym nadmiarze, a nie bimber.
Komentarz usunięty przez autora
@Adli: dodajmy do tego, że mniej więcej w wieku 19/20 lat nocował w "domku złym" na szkolnej. Im bardziej o tym człowiek myśli tym bardziej ciarki przechodzą
@NicolasLatifi: Ty zobacz ten film, gdzie on siedząc na wersalce majora udaje majora lepiej niż sam major. To dopiero przerażające.
Fakt, gdyby to jeszcze zrobił dla obiecującej pracy, wymarzonej uczelni czy choćby jakiejś dziołchy to wszystko byłoby całkiem normalne.
Ale przemierzył Polskę wszerz żeby mieszkać z cuchnącym, upośledzonym Knurem i dołączyć do nietypowego gangu zwyrola spod słowackiej granicy. XD
I jeszcze te pogłoski o ćpaniu i zabranym prawku - raczej prawdziwe, skoro ostatnio znowu zdawał.