Aktywne Wpisy

erni13 +36
Dostałem dzisiaj nowinę, że zostanę ojcem i mam totalną mieszankę uczuć we łbie.
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
źródło: image_picker_7CA83F42-8FF0-474C-AB0E-9E9DDEBED4B5-22339-00004E8D0F61B5E3
Pobierz
Paayor +251
Podatek tłuszczowy? Zapraszam obywatelu na wagę, zaraz wyliczymy kwotę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazgrubasow #heheszki
#bekazgrubasow #heheszki
źródło: 1000031512
Pobierz

PO lewej to chyba największe szkody jednak wyrządziły pierogi i prażynki cebulowe, w dużym nadmiarze, a nie bimber.
Komentarz usunięty przez autora
@Adli: dodajmy do tego, że mniej więcej w wieku 19/20 lat nocował w "domku złym" na szkolnej. Im bardziej o tym człowiek myśli tym bardziej ciarki przechodzą
@NicolasLatifi: Ty zobacz ten film, gdzie on siedząc na wersalce majora udaje majora lepiej niż sam major. To dopiero przerażające.
Fakt, gdyby to jeszcze zrobił dla obiecującej pracy, wymarzonej uczelni czy choćby jakiejś dziołchy to wszystko byłoby całkiem normalne.
Ale przemierzył Polskę wszerz żeby mieszkać z cuchnącym, upośledzonym Knurem i dołączyć do nietypowego gangu zwyrola spod słowackiej granicy. XD
I jeszcze te pogłoski o ćpaniu i zabranym prawku - raczej prawdziwe, skoro ostatnio znowu zdawał.