Aktywne Wpisy

chaddeveloper +160
Rekruterów totalnie p----------o, nawet się z tym nie kryją.
Nie wrzucam screenów, żeby zachować chociaż minimalny poziom poufności.
Long story short – jakiś czas temu miałem zaproszenie do rekrutacji w gamblingu. Na HR screeningu było spoko, nawet się dogadaliśmy, ale oczywiście brak konkretów co do dalszych etapów – "bo jeszcze nie ustalone", "bo zależy od zespołu", bla bla bla. No to czekam.
Po czasie odezwała się rekruterka. Myślę – ok, pewnie dograliśmy szczegóły. A tu
Nie wrzucam screenów, żeby zachować chociaż minimalny poziom poufności.
Long story short – jakiś czas temu miałem zaproszenie do rekrutacji w gamblingu. Na HR screeningu było spoko, nawet się dogadaliśmy, ale oczywiście brak konkretów co do dalszych etapów – "bo jeszcze nie ustalone", "bo zależy od zespołu", bla bla bla. No to czekam.
Po czasie odezwała się rekruterka. Myślę – ok, pewnie dograliśmy szczegóły. A tu
źródło: image
Pobierz

#historia #religia
Wykaż mi tu dokładnie jak zaszedł ten ciąg przyczynowo -skutkowy, bo zawsze myślałem, że to raczej efekt pogonienia nazistów przez aliantów z Sowietami i późniejsze decyzje geopolityczne, bo samo umieranie z Bogiem na ustach miało na to zerowy wpływ, jakkolwiek brutalnie to dla ciebie nie zabrzmi.
@lukasz-wa97: Bzdura, ja popieram. Pluje polakom na twarz kler, chociażby tuszując pedofilię w kościele, ale widać się przyzwyczaiłeś.
@lukasz-wa97: Ale tamci przecież też mieli bozię na ustach (Rosja oczywiście tylko do pewnego momentu)! Trik polega na tym, żeby przekonać tłum, że bozia stoi akurat po jego stronie. Ludzie jakoś bardzo łatwo przechodzą do porządku dziennego nad tym zastanawiającym przypadkiem, że to akurat im na wojnie bóg sprzyja.