Aktywne Wpisy
Zielonka021124 +159
Francja TFR 1.62 - France's demographic collapse. Francja po cichutku wymiera. Francja będzie mieć kłopoty. Co dalej? Co robić? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Polska TFR 1.10 - lecimy z tematem, PKB rośnie, czempion Europy, największa armia w Europie, będzie super, demografia? luka edukacyjna wariacie, wygodnictwo, nie ma co analizować będzie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#demografia #nieruchomosci #polska
Polska TFR 1.10 - lecimy z tematem, PKB rośnie, czempion Europy, największa armia w Europie, będzie super, demografia? luka edukacyjna wariacie, wygodnictwo, nie ma co analizować będzie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#demografia #nieruchomosci #polska
źródło: IMG_20250409_184258
Pobierz
Qbakoz 0
Hej, jest ktoś w stanie pomóc w odmontowaniu baterii umywalkowej? Kupiłem nową, tamta niestety się połamała. Obejrzałem dwa trzy tutoriale, mówię dobra żadna filozofia. Jednak ta stara bateria jest zamontowana w jakiś dziwny sposób. Jesteście w stanie mi powiedzieć, jak to rozmontować. Nie mam pojęcia i mnie trochę zatkało.
#hydraulika #lazienka #lazienka #woda #pomocy #dom #remontujzwykopem #naprawa
#hydraulika #lazienka #lazienka #woda #pomocy #dom #remontujzwykopem #naprawa
źródło: IMG_8007
Pobierz

Rok później Rosjanie zajęli Krym.
Polska inteligencja xd
#wojna #polska #polityka #ukraina
Do tego konfiarze kłamali, że roszczenia terytorialne ma rzekomo Ukraina.
Nigdzie tu nie twierdziłem, że Rosja ma do nas oficjalne roszczenia terytorialne, wiec walisz kulą w płot i piszesz bez sensu. Jednak skoro prawaki twierdza, że Ukraina takie ma bo kilaknscie lat temu gosc z kanapowej partii cos tam powiedział, to musza twierdizc, że Rosja ma wieksze, bo tam
Ty napisałeś politycy konfederacji twierdzili w 2022, że Rosja nie ma do nas roszczeń terytorialnych - i później to potwierdziłes, że w sumie to nie kłamali bo roszczeń do nas nie mają.
Jednocześnie "prawaki" domagają się poboru mężczyzn do wojska i utrzymywania wysokich nakładów na armię.
Czyli oni chcieli Polski osamotnionej, bez zwiazanych umowami i obecnych u nas sojuszników zachodnich.
Czyli chcieli scieżki ukrainskiej.
@Apdl: Wylatuja w powietrze i jakos zpaalu Rosji to nie zmniejsza. Poza tym nawet wielokrotnie bogatsze od nas kraje zachodnie maja setki rakiet i Francja nie była nawet Syrii zastraszyc, wiec liczysz na to, że nas bedzie stac zgromadzic tyle aby