Wpis z mikrobloga

Hej, jest ktoś w stanie pomóc w odmontowaniu baterii umywalkowej? Kupiłem nową, tamta niestety się połamała. Obejrzałem dwa trzy tutoriale, mówię dobra żadna filozofia. Jednak ta stara bateria jest zamontowana w jakiś dziwny sposób. Jesteście w stanie mi powiedzieć, jak to rozmontować. Nie mam pojęcia i mnie trochę zatkało.

#hydraulika #lazienka #lazienka #woda #pomocy #dom #remontujzwykopem #naprawa
Qbakoz - Hej, jest ktoś w stanie pomóc w odmontowaniu baterii umywalkowej? Kupiłem no...

źródło: IMG_8007

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ta stara bateria jest zamontowana w jakiś dziwny sposób

@Qbakoz: no, faktycznie dziwny to ty jestes, nie bierz sie za cos czego nie umieszi nie mow ze jest dziwne, bo jest jak najbardziej prawidlowo zamontowane, ja jebe
  • Odpowiedz
@Qbakoz: nie widziałem w życiu takiego mocowania ale ja bym wykrecił kombinerkami te szpilki, one w baterii siedzą kilka milimetrów to szybko powinny wypaść
  • Odpowiedz
@Qbakoz: to wygląda na jakiś samorobny patent. Widać, że ta plastikowa nakrętka została tam wklejona jako coś w rodzaju dystansu albo dodatkowego uszczelnienia uj wie w jakim celu. Nakręć po dwie nakrętki na szpilkę, zakontruj i wtedy wykręcisz. Ciężko zrozumieć tu zasadę dociągnięcia tej baterii tymi szpilkami szczerze mówiąc
  • Odpowiedz