Aktywne Wpisy

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Jestem na półmetku radio/chemio terapii. Osoby lekarskie z radio i chemii nie mają zarzutów do wyników krwi, kontynuujemy jak dotychczas.
Samopoczucie jest jakie było, jedynie lekko niedobrze czasem się robi (ale bez rzygania), apetyt jest.
Elo,
Jestem na półmetku radio/chemio terapii. Osoby lekarskie z radio i chemii nie mają zarzutów do wyników krwi, kontynuujemy jak dotychczas.
Samopoczucie jest jakie było, jedynie lekko niedobrze czasem się robi (ale bez rzygania), apetyt jest.
źródło: PXL_20250326_065310871.MP
Pobierz
kryzysWbabilonie +45
źródło: temp_file4846317490395175694
Pobierz

Podwyżka czynszu? Spróbuj doprosić się jej na piśmie. Zwrot kaucji? Chyba jak wyniesiesz pralkę i opchniesz w lombardzie.
Ochrona lokatorów w tym kraju to żart i dotyczy tylko patologii.
#zalesie #nieruchomosci
Żeby wygrać w sądzie, najpierw muszę mieć podwyżkę na piśmie. Na prośbę o papier, jest darcie japy przez telefon, że mają prawo wypowiedzieć umowę w trybie natychmiastowym i wynieść moje rzeczy na śmietnik, bo to ich mieszkanie xD.
Sytuacja absurdalna jak gra w szachy z gołębiem - zje pionki, wywali planszę i nasra Ci na łeb.
Za rok-dwa kupuję swoje i nie mam zamiaru podkulać ogona i dawać pasożytowi za wygraną.