@le1t00: Nie "Robot Structural Analysys" tylko Analysis, i raczej przyjęło się mówić o konstrukcjach żelbetowych a nie żelbetonowych, ale to już jak kto woli.
@danielm80: @le1t00: Nie chodzi mi o kod strony, bo nawet nie zajrzałem - ale o warstwę prezentacji. Jakbym chciał zamówić wizualizację, to bym chyba prędzej inną firmę znalazł, niż na tej stronie coś odszukał. Wielkie logo na cały ekran, nie widać najważniejszych rzeczy. Na stronę zespołu muzycznego byłoby bardzo dobre, ale na firmową niekoniecznie :)
@le1t00: zacznijmy od tego, że w tablicy z parametrami po ostatnim nie stawiamy przecinka. Ale to raczej nie to. Nie bawiłem się imgslide. Zaraz zobaczę. A nie prościej zrobić tego z ręki? znaczy przez animate? Zaraz napiszę Ci kod
http://industrukt.pl/dev3
Ma ktoś jakąś koncepcję?
widzę, że tylko top się zmienia, tylko wewnątrz diva to nic nie daje.
@npsr:
My gramy w troche innej lidze, ale to przychodzi z doswiadczeniem. Takze na to co zdazylem z le1t00 pogadac, to jest rewelacja...
$(function(){
$('#litera_i').animate({'background-position' : '0 -159'}, 500) }); /* jakoś tak */
edit. Tam trzeba zmienić 159 na 159px
tak czysto technicznie: divom przypisuj klasy (bo wykorzystujesz je wiele razy), nie identyfikatory.
nie łam linii kilka razy jeżeli chcesz rozpocząć nowy wiersz divów, przypisz pierwszemu clear:left i pobaw się marginesami góra/dół.
zaraz jeszcze popatrzę dlaczego nie działa.