Wpis z mikrobloga

czemu na wykopie taka niechęć do menelobijcy?

@watykanski_okrutnik: Już tłumaczę. Przede wszystkim tutaj tudzież w tym miejscu przede wszystkim należałoby wspomnieć, że to nie jest absolutnie żadna niechęć i zapewne raczej większość z nas personalnie absolutnie nic do niego nie ma, bo w skrócie jest on dla każdego chyba tak naprawdę kolejnym randomem randomowym pokemonem z internetu. Natomiast on gada takie głupoty, że po prostu bardzo często ciężko przejść obojętnie
  • Odpowiedz
@watykanski_okrutnik: to bardzo proste jest petem do szczania i tyle. Tak serio to poprostu zgrywanie z siebie wielkiego guru gejmingu,śmianie się z osób na czasie ba ciśnienie niektórym że jego stary/stara coś jeżeli ktoś wyrazi inne zdanie. W------e ego w kosmos pomimo że nic nie ma do zaoferowania ten idiota nawet nie tworzy własnego kontentu tylko go kradnie od innych i monetyzuje. Nawet magical jest bardziej ambitny niż to ścierwo
  • Odpowiedz
@watykanski_okrutnik: bo na Wykopie siedzą ludzie, którzy podostawali u niego bany i tutaj "jego cenzorska łapa nie sięga".

Śmiesznie się czyta, jak jeden pisze "my nic do niego personalnie nie mamy", a drugi pisze o nim per "ścierwo". Na bazie menelobijskiej kliki wykształciła się druga.

Normalni ludzie go nie kojarzą, mają go w dupie, albo oglądają przez swój personalny filtr i są w stanie wyciągnąć coś dobrego z tego, co
francis0440 - @watykanski_okrutnik: bo na Wykopie siedzą ludzie, którzy podostawali u...

źródło: kiszor

Pobierz
  • Odpowiedz
@francis0440:

Normalni ludzie go nie kojarzą, mają go w dupie, albo oglądają przez swój personalny filtr i są w stanie wyciągnąć coś dobrego z tego, co prezentuje na swoich streamach.

Normalni ludzie po prostu go nie oglądają, bo wiedzą, jakim jest człowiekiem. Już pomijając tych, którzy go nie znają, pisałem to wielokrotnie - typ jest gamingowym Korwinem. On też czasem mówił prawdę, i co z tego? Z obu się wyrasta.
  • Odpowiedz
@francis0440: nigdy u niego na strimie nie byłem kojarzę go tylko ze wstawek na YT oglądałem fragment jak gra w stalkera 2. Ktoś napisał mu że źle gra i nie umie w fps poprostu nie jest to jakaś mocna obelga. Rumuński napinacz spiął się przez monitor i zwyzywał mu ojca użytkownikowi a no i płatek śniegu. Jeden z wielu fragmentów. Ale śmiesznej tej nie ? Dlatego uważam że ten zjeb
  • Odpowiedz
@trenbolone9898: To akurat pół biedy, bo gość nawet w FPSy nie gra (poza nowszymi Falloutami) więc wiadomo, że może źle grać. Z tym P2W w Eldenie jak się odpalił o poziomie edukacji w Polsce XD Krisztiano to wrzucał jakiś czas temu, też dobra akcja.
https://wykop.pl/wpis/80467299/wpis

@Amebka:

typ jest gamingowym Korwinem. On też czasem mówił prawdę, i co z tego? Z obu się wyrasta.

+1 za porównanie z Korwinem,
@Krisztiano_Ronaldo +20
“Czy kupienie dodatku do eldena to też pay2win bo ma się lepsze bronie?”

I jak tu z nim dyskutować?
Widz zadaje normalne pytanie ale dostaje pojazd po jego braku edukacji bo wąsatemu nagle nie pasuje do narracji.
Ten typ coś mówił kiedyś o dyskusji, o wymienianiu się poglądami? Że
  • Odpowiedz
@francis0440: Oczywiście że tak! Nie ma nic w tym złego że nie umiesz grać w gry ja sam nie umiem grać w nie a gram dużo (dziennie) i spokojnie ludzie mogą mnie nazwac że jestem słaby w to czy też noob. Różnica miedzy nami normalnymi ludzmi a tym zjebem z rumuni jest taka że jak powiesz komuś że słabo gra to przyzna Ci racje a nie zwyzywa rodzinne.No nie wiem
  • Odpowiedz
Śmiesznie się czyta, jak jeden pisze "my nic do niego personalnie nie mamy", a drugi pisze o nim per "ścierwo". Na bazie menelobijskiej kliki wykształciła się druga.

@francis0440: bo to jest tak - normalni ludzie nawet jak kogos nie lubią, to nie chodzą specjalnie za kimś i nie cisną po nim. Przeciwnicy kiszaka zachowują się dokłądnie jak KKK lub lewizna lgbt - lata po stronach, gdzie mówią im: "Nie lubimy
  • Odpowiedz