Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +18
Jaka jest geneza waszego nicku? Bo ja porostu wpisałem w Google „śmieszny nick” i śmiechłem z podniebnego murzyna więc go se wziąłem. A wy?
markhausen +409
Według Der Onet kupno elektrycznego garnka to symbol luksusu i inwestycji w dom xD
#thermomix #niestacmnienanarkotykiwiecczytamonet
#thermomix #niestacmnienanarkotykiwiecczytamonet
źródło: 1000018908
Pobierz

@watykanski_okrutnik: Już tłumaczę. Przede wszystkim tutaj tudzież w tym miejscu przede wszystkim należałoby wspomnieć, że to nie jest absolutnie żadna niechęć i zapewne raczej większość z nas personalnie absolutnie nic do niego nie ma, bo w skrócie jest on dla każdego chyba tak naprawdę kolejnym randomem randomowym pokemonem z internetu. Natomiast on gada takie głupoty, że po prostu bardzo często ciężko przejść obojętnie
@watykanski_okrutnik: nie wiem, może dlatego, że obraża każdego, kto ma inne zdanie? Może dlatego, że stawia siebie w pozycji eksperta, mimo, ze ani nie ma
Śmiesznie się czyta, jak jeden pisze "my nic do niego personalnie nie mamy", a drugi pisze o nim per "ścierwo". Na bazie menelobijskiej kliki wykształciła się druga.
Normalni ludzie go nie kojarzą, mają go w dupie, albo oglądają przez swój personalny filtr i są w stanie wyciągnąć coś dobrego z tego, co
źródło: kiszor
Pobierz@francis0440: Nie wiem jak inni, ale ja nie
Normalni ludzie po prostu go nie oglądają, bo wiedzą, jakim jest człowiekiem. Już pomijając tych, którzy go nie znają, pisałem to wielokrotnie - typ jest gamingowym Korwinem. On też czasem mówił prawdę, i co z tego? Z obu się wyrasta.
https://wykop.pl/wpis/80467299/wpis
@Amebka:
+1 za porównanie z Korwinem,
I jak tu z nim dyskutować?
Widz zadaje normalne pytanie ale dostaje pojazd po jego braku edukacji bo wąsatemu nagle nie pasuje do narracji.
Ten typ coś mówił kiedyś o dyskusji, o wymienianiu się poglądami? Że
@francis0440: bo to jest tak - normalni ludzie nawet jak kogos nie lubią, to nie chodzą specjalnie za kimś i nie cisną po nim. Przeciwnicy kiszaka zachowują się dokłądnie jak KKK lub lewizna lgbt - lata po stronach, gdzie mówią im: "Nie lubimy