Wpis z mikrobloga

• 3
@wiesiu2: macie doktora ekonomi i nie wiecie skąd się bierze kredyt i że to tylko nadpisany zapis księgowy xD no tak jeszcze ta Ukraina do tego, towarzyszu jak już się wg nie kryjecie to zacznijcie cyrylicą pisać dla nas bez różnicy
  • Odpowiedz
musimy się jednoczyc z nasza cywilizacja

@SpokojnyPan: Lewactwo od kilkudziesięciu lat robi wszystko aby oderwać siebie i innych od cywilizacji która przez 2000+ lat budowała świat. Jeżeli chcesz się z nimi jednoczyć to nie jednoczysz się z cywilizacją łacińską.
  • Odpowiedz
  • 2
@marcaj: na niezależnego kandydata mieli haki ale te haki wypłynęły, ciekawe co mają na Sławomira oprócz jego brata i co jeszcze wypłynie w końcu dał wpis parę lat temu że się nie da szantażować… po czym szybko wpis usunął ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
z tym poparciem radia Maryja to beka

@jajestem369: czyżby Kaczyński zrozumiał, że nawrocki nie ma kompletnie żadnych szans i wchodzi all in na memcena xD?
  • Odpowiedz
oni mają takie poglądy i zapatrywania jakie są w danej chwili modne i na jakie się zgodzi agent prowadzący z PIS, ale z tym poparciem radia Maryja to beka

@jajestem369: Nie żeby coś, ale każdy z kandydatów poszedł w tej kampanii w stronę poglądów nacjonalitycznych i patriotycznych, bo PRowcy uznali, że takie są "modne". Nawet Zandberg, który jeszcze w grudniu twierdził, że Polska jako państwo nie ma przyszłości i tylko
  • Odpowiedz
albo machanie szabelką i próba budowania silnego państwa albo przyjmowanie migrantów od zniszczonych i cwanych państw z zachodu

@dartyr: no żywcem zdjęcie p--------o z jakiegoś konfiarza xD czym jest te silne państwo? Byłeś kiedyś na tych zniszczonych państwach zachodu? Bo ja bywam regularnie i bynajmniej nie widać tego za bardzo.
  • Odpowiedz
@SpokojnyPan: ja też bywam co jakiś czas i nie różnimy się niczym za bardzo, może oprócz tego że roślinność w małych miasteczkach w Belgii jest o niebo większym poziomie niż u nas no i masz tam podzielone społeczeństwo, dosłownie podzielone na mniejszości etniczne, a nie u nas że ktoś woli tuska czy pis. Poza tym nie wiem czemu uważasz, że silna Polska i nasze państwo to jakieś upadłe państwa gdzieś
  • Odpowiedz