Aktywne Wpisy

charmingman +283
Pytanie do bezdzietnych, którzy również nie planują dzieci w przyszłości — jaki jest wasz plan na przyszłość? Na starość? Jak się utrzymacie, jak macie zamiar przeżyć starość?
Nie pytam aby oceniać, jestem po prostu ciekawy, ale i mam też znowu minimalum czasu, to myślałem skrobnąć coś na ten temat, ale potrzebuję jakichś informacji od samych zainteresowanych.
Komentarze w stylu "hehe jak coś to pójdę z liną do lasu" i inne bzdury będę
Nie pytam aby oceniać, jestem po prostu ciekawy, ale i mam też znowu minimalum czasu, to myślałem skrobnąć coś na ten temat, ale potrzebuję jakichś informacji od samych zainteresowanych.
Komentarze w stylu "hehe jak coś to pójdę z liną do lasu" i inne bzdury będę

Jeden z najlepszych zartow Krzysztofa ever. To bylo bardzo inteligentne, absurdalne, losowe, przytomne. Takie jak lubie najbardziej. Dowod na to, ze Krzysztof nie byl wcale taki glupi jakiego z niego robia. #patostreamy
Konon: ja mam bardzo wiele dzieci
Jor: ta, chyba jak sobie robisz dobrze w kiblu i to leci gdzieś
/mod
W sumie to też myślę, że Knur tak generalnie miał IQ wyższe niż majowe temperatury w Farenheitach, tyle że różne zaburzenia i mało stymulujące życie, przez co skończył z takim ogarnięciem świata z jakim skończył,.
Sswoimi jajkamj sie bawisz. Mam nadzieje, ze Major tak tylko powiedzial, a nie ze byl naocznym swiadkiem jak Krzysztof sie onanizuje
https://youtu.be/_OoyNTmNrR8?si=Y40mvON8bmHFA6uK&t=321