Aktywne Wpisy

na studniówce byłam sama i większość czasu przesiedziałam w różnorodnych kiblach które tam były
synadama +10
#takaprawda
Jestem pewien młody Hołownia dokuczał innym dzieciom i zabierał im zabawki.
Nie trawię tego faceta - zarozumiała, rozwydrzona, złośliwa kreatura.
Jestem pewien młody Hołownia dokuczał innym dzieciom i zabierał im zabawki.
Nie trawię tego faceta - zarozumiała, rozwydrzona, złośliwa kreatura.

źródło: temp_file1721363571804713737
Pobierz
Mam taki router, dostałem ofertę podwyższenia neta ze 100 Mb/s na coś wyższego, wziąłbym raczej 200-300 Mb/s, bo 700 to już mi raczej nie potrzebne..
Wifi niby obsługuje do 1200 Mb/s, ale czy wejście po WANie (10/100) obsłuży, czy działa ono jedynie do 100Mb/s?
Jeśli musiałbym kupić nowy router to jaki w miarę sensowny, w rozsądnej cenie polecacie?
Dostawca od siebie proponuje jakiś gigabitowy za 250zł, ale oczywiście nie podał na ulotce jaki to model xD
#sieci #siecikomputerowe #internet #router #pytaniedoeksperta
źródło: obraz
Pobierz@Marcinnx: to jakiś staroć, że nie ma 1000gbit?
Ja lubie TP-LINK Archer AX23, mam 2 połączone ze sobą kabelkiem i tworze mesh w domu, ale czytałem opinie, że mają dość mały zasięg - w moich warunkach jest git
ale problem rozwiązał się chyba sam, bo okazuje się, że kupiłem daaaawno temu na promocji z Aliexpress dwa Totolinki A3002RU i jeden długo służył jako główny, ale jakiś czas temu go wymieniłem na Asusa, bo wydawało mi się, że będzie lepszy xD
Chyba jednak będę się musiał z Totolinkiem przeprosić..
źródło: obraz
Pobierzwięc wciąż chętnie polecajki przyjmę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
może coś z Chin znowu?
@Marcinnx: siostra ma taki router i ma on LAN/WAN 10/100/1000, więc to musi być jakiś błąd w opisie.