Aktywne Wpisy

ElenaRain +790

Voltee +384
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz

sławek, major na nitrotripie więcej ogarniał rzeczywistość niż ty #patostreamy
źródło: image
Pobierz@prawilnik: Przecież na YT możesz chyba tylko 2 razy zmienić nazwę w ciągu pół roku. Sławula się wkopał przez benzoszał
@prawilnik: rok temu miałem kanał i nie mogłem zmienić nazwy przez całe wakacje albo dłużej "Jeśli nie możesz zmienić nazwy kanału, sprawdź, czy wszystkie tłumaczenia nazwy kanału zostały usunięte. Nick to unikalny identyfikator, który ułatwia utworzenie i utrzymanie wyróżniającego się wizerunku w YouTube. Uwaga: w ciągu 14 dni nick możesz zmienić dwukrotnie"
Pokraka już 2 razy zmieniła nazwe kanału xD
źródło: image
Pobierzźródło: obraz
Pobierz