Wpis z mikrobloga

• 0
@WaniliowaCola chyba bliżej tej Elantrze do Arteona tak szczerze mówiąc, dzięki ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja to rzadko widzę takie podobieństwa, słabe oko. Chyba jedyne które mi się zawsze kojarzy to ProCeed i Panamera :-)
  • Odpowiedz
@Kajet244: gratulacje! zamawiaj od razu w ASO tylny dyfuzor z S7 bo na ten standardowy nie da się patrzeć ;) wchodzi bez żadnych przeróbek, końcówki "rur wydechowych" trzeba zamawiać osobno.
  • Odpowiedz
  • 0
@pietroo89 rozważam cały pakiet Maxtona, aczkolwiek nie wiem czy to nie trochę wiocha biorąc pod uwagę że to 55 TFSIe ( ͡° ͜ʖ ͡°) z drugiej strony w S7 te wydechy też są fejkowe ;) dopiero w RS są legitne :)
  • Odpowiedz
  • 0
@pietroo89 montaż mnie nie boli bo jeśli kupię to montaż mam gratis. Oglądałem Maxtona na A5 bodajże jakiś czas temu i jakość wizualnie tego z bliska zaskoczyła mnie raczej właśnie na plus. Może zdecyduję się przy okazji przeglądu folii PPF za pół roku. Raczej tych rur nie chciałbym przerabiać właśnie ze względu na gwarancję… to już jednak ingerencja a wiadomo że będą szukać „dziury w całym” jak przyjdzie to jakiejś naprawy.
  • Odpowiedz
  • 1
@roooooot mimo bezbramkowych szyb jest głośniej dopiero 180+. Mam porównanie do BMW 3 i A6 poprzedniej generacji z aku szybami i według mnie jest lepiej. Ale to chyba nie tyle szyby co lepiej wyciszone podwozie, mniej dźwięków dochodzących od drogi.
  • Odpowiedz