Wpis z mikrobloga

Czekajcie Memcen się popłakał na konferencji prasowej którą sam zapowiedział? XD

Jeżeli jego odzywki imponują mentalnym gimbosom z #konfederacja to chyba nie obrażą się jak ich guru będzie nazywany kompletnym burakiem który powinien zważyć se łeb w biedronce żeby sprawdzić ile ta jego inteligencja jest warta XD

Po prostu już ta wojna polsko-polska już tak mnie wkurza że najchętniej to bym zwyzywał od debili wszystkich fanów PO i PiS zaczynając i skończywszy na gimbowyborcach z Konfy, którzy z urzędu powinni dostawać upośledzenie całkowite i niezdolność do samodzielnej egzystencji...

A Sławek #mentzen to jednak kretyn, przy którym Nawrocki to ucieleśnienie elokwencji xD

#polityka #4konserwy #neuropa
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MarnaImitacjaTuwima: Mówisz o wojnie polsko polskiej że masz jej dość, a potem piszesz że i tak jedna opcja polityczna jest najgorsza i określasz ją amebą XD
To niezłe zakończenie tej wojny
Jak inaczej miałby odpowiedzieć dziennikarce która mówi nieprawdę że chcę zlikwidować wszystkie podatki?
  • Odpowiedz
@Dewator96: Jak byś potrafił czytać ze zrozumieniem (co będąc fanboyem pewnej formacji potwierdzasz że jej nie posiadasz) to byś wiedział co mam na myśli. Ale no niestety (czy też stety) reprezentujesz tą grupę (fanów ugrupowań politycznych) więc też o Tobie zapewne wspomniałem jako że poczułeś się urażony. Ja jednak na Twoim miejscu wolałbym nie być upośledzony - bo ten tekst wtedy nie mógł Cię ruszyć... ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz