Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski

Znam dwoje osób, które ze sobą zerwało i jedno i drugie udaje, że kogoś ma, żeby druga osoba była zazdrosna. Ogólnie ten związek rozpadł się chyba na dobre, ale zaskakuje mnie to jak oni są w stanie siebie okłamywać, że są szczęśliwi, a w głębi duszy jedno i drugie cierpi. Jest to smutne jak dłużej o tym myślę.

Chciałem im pomóc, ale dziewczyna jest tego zdania, że nie chce rozmawiać, bo powiedziała już wszystko, a chłopak jest na tyle załamany, że nie ma siły na naprawę tego. Obecnie są w takim impasie i pewnie to pogrzebie ich związek, bo nikt nie zachowa się dojrzale i nie wykona kroku.

Oboje są smutni od dłuższego czasu, ale coś sprawiło, że się od siebie oddalili i nie są w stanie porozmawiać na tyle głęboko i otwarcie, żeby się pogodzić. Smuci mnie to dlatego, że znam ich dłuższy czas i zawsze wyglądali na szczęśliwych. Piszę tutaj bo oboje mieli tu konta, ona na pewno i być może ta wiadomość do nich jakoś trafi. Czy pomoże? Pewnie nie skoro moje próby dotarcia do nich bezpośrednio nie zadziałały ( ͡° ʖ̯ ͡°)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): Jeszcze chciałbym dodać, że to była tak zgrana para, że oboje się nakręcali na spełnianie swoich celów. Osiągnęli przy swoim boku dużo i się rozwinęli niesamowicie, bo bywało u nich różnie. Nie było dla nich problemu nie do przeskoczenia i wspierali się bez zawahania.

Taka moja myśl na koniec. Nie rozumiem dlaczego tak łatwo o rozpad związku nawet jeżeli trwa latami i jest po prostu komuś pisany.
  • Odpowiedz