Aktywne Wpisy
luxkms78 +334
W serialach czy grach, w tych wszystkich post-apokaliptycznych miasteczkach, ludzie funkcjonują w takich małych komunach.
Przykłady z rzeczywistości gdzie komuna jakoś tam funkcjonuje również można znaleźć, np. klasztory mnichów, lub różnego rodzaju wspólnoty.
Co skłania nas do stwierdzenia, że w miejscach gdzie ludzie decydują się dobrowolnie zorganizować na takich zasadach, komunizm w skali mikro może w sumie działać.
#wysryw #przemysleniazdupy
Przykłady z rzeczywistości gdzie komuna jakoś tam funkcjonuje również można znaleźć, np. klasztory mnichów, lub różnego rodzaju wspólnoty.
Co skłania nas do stwierdzenia, że w miejscach gdzie ludzie decydują się dobrowolnie zorganizować na takich zasadach, komunizm w skali mikro może w sumie działać.
#wysryw #przemysleniazdupy
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Podesłał mi fotkę samochodu Volvo Amazon. Spodobało mi się więc zająłem się przeróbką zdjęcia.
Pierwsze zdjęcie - oryginał.
Drugie zdjęcie - obróbka @elvisiako
Trzecie zdjęcie - moja obróbka
#carboners #klasyk #volvo #samochody #auta
Gdybyś się przyjrzał to zauważyłbyś znacznie więcej ale spoko :)
@luthion:
Takie miało być :)
By nadać odpowiedni efekt, nadać zdjęciu magii dzięki której ktoś się przy nim na chwilę zatrzyma a nie tylko przescrolluje tak myślę.
@M4lutki: na swoją obronę dam tylko to, że w mojej wersji był zamiar stworzenia starego zdjęcia przy zabawie suwakami.
Od siebie dodam, że @Szokatnica zrobił niezłą robotę tą obróbką