Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +115
Ja jestem tym mitycznym graczem, który zamiast kupić nową konsole za 2000 zł+ kupił 10 metrów kabla HDMI za 50 zł i ciśnie w gierki z PC na telewizorze jak król ( ͡° ͜ʖ ͡°) #gry #pcmasterrace
źródło: 12
Pobierz
Salido +246
Minął 29. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
125 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
129 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
125 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
129 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-14
Pobierz

@dorszcz: Koncentracja Ukraińców w dużych ośrodkach miejskich może pogłębiać takie wrażenie
Inna sprawa, że konfederacja tez gospodarczo poszła w kierunku lewicy i najbardizej podlizuje sie lewicowym najbardizej roszczeniowym grupom typu górnicy i rolnicy, wiec idac popularnym tokiem myslenia
@szurszur: bzdury, tematy wolnorynkowe przewijają się najbardziej w koncie, żadna inna partia nie jest tak prawicowa gospodarczo, nawet Balcerowicz to potwierdzil
Równie dobrze można omawiać argumenty dziadka chorego na Alzheimera
Pis to jest partia lewicowa która wyciera sobie ryj konserwatyzmem
Nie masz w Polsce ani jednej partii prawicowej, Konfederacja się podszywa tylko a jest po prostu lewicą jak PIS.
Klepali im prawie każdą ustawę. Oceniaj po czynach a nie po narracji jaką tworzą.
@szurszur: tak wiem teraz jedyna prawica to Tusk i Trzaskowski xDxD
@szurszur: nie jesteś w stanie tego stwierdzić dopóki konfa nie wygrała. Póki co są najbardziej prawicowi patrząc po głosowaniach - 800 plus, dodruk w covidzie, obniżka podatków. Zawsze na przekor wszystkim innym lewicowym partiom(czyli wszystkim)
@john-eek: nie.
A w ogóle co to za p---------e, to nie prawica tylko prawo międzynarodowe tak mówi. Że obowiązek udzielenia schronienia ma pierwszy bezpieczny kraj.
Z resztą w ogóle to jest kuriozalna sytuacja bo Ukraińcy jak najbardziej są uchodźcami, ale uchodźcy nie jeżdżą do kraju