Aktywne Wpisy

new-object +22

Zapaść kraju, rozbiory, dzietność, kluczowe systemy upadną, wszystko może się stać ale cena betonowego gówna nie może spać nawet o jedną złotówkę bo to będzie tragedia, koniec , spotkanie z najwyższym, sąd ostateczny dla reintera.
#heheszki #nieruchomosci
#heheszki #nieruchomosci
źródło: image
Pobierz

-atakowanie grup społecznych bla bla
-naklanianie do przemocy
-atakowanie dzieci w hospicjum
-naklanianie do zażywania narkotyków
-rozjezdzanie zakonnic
-sranie w gacie
-p-----c domowa
Itd. a napisałeś tylko o nerdach p----------h.
#moderacjacontent
Wtedy nie mogliby banowac/kasowac tych co im sie nie podobaja.
Proszę, wytłumacz mi co tu jest banugodne
@gorzki99: A ja sie z toba absolutnie zgadzam, nie działa przejrzyście.
@PodniebnyMurzyn: No to milo.
Dlatego wiec nalezy zawsze to zaznaczac i pokazywac. No i miras ma troche racji (mimo ze podpadl
Więc jakis nerd p--------y musiał mnie zgłosić, tylko jak oni to sprawdzili,
Pierwsze "treści nieodpowiednie", drugie "atakuje inne osoby". Z obu powodów mi skasowali. Kogo zaatakowałem. "Nerdów"? Bo żadnej innej grupy nie wymieniłem, ani nie łączyłem z nerdami. Przecież to jest iks de.
@PodniebnyMurzyn to
@Returned: Miras ja mam specyficzne poczucie humoru i specyficzne podejscie do wszystkiego. Zwlaszcza do siebie. Nie robi na mnie wrazenia jak ktos napisze zem debil, idiota, baran itp. Gadamy se dalej.
On mi pisze tak, ja uzywam podobnych okreslen. Ani
Wiadomo, że jak ktoś ci cisnie czy po rodzicach jedzie to sobie kasujesz komentarz frajera, a jak jest namolny to blokujesz (ja akurat nie blokuje nikogo), w ostateczności zgłaszasz.
Mi taki komentarz dwa razy
@Returned: Oj kumam bo juz to wczesniej napisalem. ja nie zglaszam nawet jak ktos bezposrednio do mnie uzywa <wiemy jakich slow>. Za to przypierdzieli sie jakis idiota i mode kasuje komentarze. Co temu baranowi to przeszkadza ze 2 osoby se rozmawiaja?
@gorzki99: to samo, 0 osób na czarnej liście itd. Boot chyba że serio mi ktoś podpadnie bo cała działalność opiera na wqrwianiu ludzi o zaśmieca ten portal bardziej niż już jest to nawet p---------e (choć nie pamiętam czy i kiedy tak zrobiłem, ale tego barta od "rozdam