Wpis z mikrobloga

Czemu @Moderacja nie może napisać za co KONKRETNIE kasuje tylko dodaje np. nieodpowiednie treści i tam lista:

-atakowanie grup społecznych bla bla
-naklanianie do przemocy
-atakowanie dzieci w hospicjum
-naklanianie do zażywania narkotyków
-rozjezdzanie zakonnic
-sranie w gacie
-p-----c domowa

Itd. a napisałeś tylko o nerdach p----------h.

#moderacjacontent
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Returned: Ale az tyle to nie. Co Ty bys chcial? Zeby moderacja dzialala logocznie i przejrzyscie? No bez jaj :D

Wtedy nie mogliby banowac/kasowac tych co im sie nie podobaja.
  • Odpowiedz
  • 0
@PodniebnyMurzyn: a co, to jakaś rasa czy co? Widuje codziennie gorsze ataki i zgłaszam, wyjaśnij mi za co tu się ban należy? Po to jest ta autocenzura, żeby można było używać wulgaryzmów i się wrażliwi nie osrywali.

Proszę, wytłumacz mi co tu jest banugodne
  • Odpowiedz
A ja sie z toba absolutnie zgadzam, nie działa przejrzyście.

@PodniebnyMurzyn: No to milo.

Dlatego wiec nalezy zawsze to zaznaczac i pokazywac. No i miras ma troche racji (mimo ze podpadl
  • Odpowiedz
  • 0
@PodniebnyMurzyn: jesli dobrze pamiętam, to zawsze było tak, że osoba obrażana musiała zgłosić się sama. Zgłaszałem nieraz, nie dwa gorsze litanie skierowane do konkretnych użytkowników i zostałem poinformowany przez moderację (a chodziło tu o wulgarne wyzwiska wobec konkretnej osoby i to na wypoku, nie jakiejś z [reszty] neta), że jeśli dana osoba poczuła się urażona, musi to zgłosić sama.

Więc jakis nerd p--------y musiał mnie zgłosić, tylko jak oni to sprawdzili,
  • Odpowiedz
  • 0
@PodniebnyMurzyn: @gorzki99 napisałem ten sam komentarz drugi raz.

Pierwsze "treści nieodpowiednie", drugie "atakuje inne osoby". Z obu powodów mi skasowali. Kogo zaatakowałem. "Nerdów"? Bo żadnej innej grupy nie wymieniłem, ani nie łączyłem z nerdami. Przecież to jest iks de.

@PodniebnyMurzyn to
  • Odpowiedz
Jak czasami czytam te "zarzuty" potencjalne z wymodelowanych treści to się zastanawiam czy nie przeholowalem kiedyś z alkoholem o trollowaniem, i czy zacząć pakować walizę żeby na 6 rano mieć najpotrzebniejsze rzeczy.

@Returned: Miras ja mam specyficzne poczucie humoru i specyficzne podejscie do wszystkiego. Zwlaszcza do siebie. Nie robi na mnie wrazenia jak ktos napisze zem debil, idiota, baran itp. Gadamy se dalej.

On mi pisze tak, ja uzywam podobnych okreslen. Ani
  • Odpowiedz
  • 0
@gorzki99: ale jeszcze za debila prosto do ciebie bym zrozumiał, bo to jest obraza bezpośrednia, ale ja mam kasowany komentarz za humorystyczne "atakowanie" hipotetycznej grupy osób lub osoby, która mogła być bardzo prawdopodobnie zmyślona xD

Wiadomo, że jak ktoś ci cisnie czy po rodzicach jedzie to sobie kasujesz komentarz frajera, a jak jest namolny to blokujesz (ja akurat nie blokuje nikogo), w ostateczności zgłaszasz.

Mi taki komentarz dwa razy
  • Odpowiedz
Kumasz jaki to absurd jest?

@Returned: Oj kumam bo juz to wczesniej napisalem. ja nie zglaszam nawet jak ktos bezposrednio do mnie uzywa <wiemy jakich slow>. Za to przypierdzieli sie jakis idiota i mode kasuje komentarze. Co temu baranowi to przeszkadza ze 2 osoby se rozmawiaja?

Mówię ja rozumiem, ktoś cię cisnie od debili,
  • Odpowiedz
  • 0
No nie zglaszam bo mam gdzies opinie anonka z neta :) Zglasza ktos kto ma tak niska samoocene ze anonek z neta go uraza.

@gorzki99: to samo, 0 osób na czarnej liście itd. Boot chyba że serio mi ktoś podpadnie bo cała działalność opiera na wqrwianiu ludzi o zaśmieca ten portal bardziej niż już jest to nawet p---------e (choć nie pamiętam czy i kiedy tak zrobiłem, ale tego barta od "rozdam
  • Odpowiedz