@PrzechodzimyNaCzasZimowy: @HENKA @junior_battle na X jak jest jakiś wątek o nim to co drugi komentarz zawiera słowo impotent, no zupełnie przypadkowo tak sie dzieje mówie ci stary ale sie zesnowbolowało
@PrzechodzimyNaCzasZimowy: Możesz wyrazić swoje zdanie, może być negatywne o kimkolwiek. Zapomniałeś jednak schizofreniku że zrobiłeś to 40 razy w przeciągu 2 dni na tagu i każdy ma cię dość.
@dzisaskrajst: To zdecyduj się czy mogę czy nie i czy są jakieś limity a potem sprawdź czy na pewno 40 razy.
A jak na przyszłość chcesz nazwać kogoś schizofrenikiem to upewnij się, że nie wypowiadasz się za innych, bo to kretyński wygląda. No chyba, że nie przeszkadza ci robienie z siebie cymbała.
@PrzechodzimyNaCzasZimowy: masz rację, wygłupiłem się z diagnozą, uproszczę żebyś zrozumiał i żeby z ust „przeciętnego” człowieka brzmiało to bardziej precyzyjnie. W mojej skromnej opinii, jesteś p----------y.
Myślę że będzie to bardziej relatywne, niż tłumaczenie oczywistych hiperbol itd.
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
A jak na przyszłość chcesz nazwać kogoś schizofrenikiem to upewnij się, że nie wypowiadasz się za innych, bo to kretyński wygląda. No chyba, że nie przeszkadza ci robienie z siebie cymbała.
Komentarz usunięty przez moderatora
Myślę że będzie to bardziej relatywne, niż tłumaczenie oczywistych hiperbol itd.