Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lolkfc ty ogladales chociaz kawalek jakiegos jednego jego filmu? Przecież co chwila obala ten argument bo raz ze juz to dawno maja, a dwa ze w google sobie mozna to obejrzeć z każdej strony. Gdyby sluzby chcialy to nikt by o tym nie wiedzial bo nie wysylali by typa z kamera i w kominarce.
  • Odpowiedz
to ma jak na dłoni wszystkie kluczowe miejsca

@lolkfc: Informacje niejawne widać zza płotu z publicznego chodnika? Nienagrywanie ich powoduje, że ich nie widać?

Gość nagrywa telefonem, jakby się ktoś uparł to by tam przejechał samochodem z kamerą profesjonalną i nawet by go ciecie nie zauważyli. Naprawdę, to nie audytorzy są problemem.
  • Odpowiedz
@lolkfc: Ooo nastepny ZNAFCA TEMATU. Dziecko, ty byles wojsku? Ty nie masz kompletnie pojecia o czym piszesz. Plany strategiczne na wypadek W, wykonywane sa przez lata i wciaz uzupelniane. Mocarstwa, jak USA, czy Rosja maja wszystko, czego potrzebuja. Przeciez to co filmuje @audytobywatelski jest OGOLNIE DOSTEPNE! Skad ty sie urwales?
  • Odpowiedz
  • 0
@ZjazdDoBazy co to za januszowe p---------e czy byłem w wojsku. Wyraziłem swoją przekmine którą aktualnie miałem w głowie i to wszystko a wy znawcy tematu produkujcie się dalej
  • Odpowiedz