Aktywne Wpisy
luigi_pl +242
Robię #rozdajo, bo mogę
Co jest do zdobycia:
(1) dowolna jedna gra ze steama do 350 zł - za pomocą maszyny losującej zostanie wybranych 2 śmieszków plusujących ten wpis (muszą spełnić zasady opisane niżej), być może będzie ich więcej, jeśli gry które wybiorą nie przekroczą budżetu (700 zł)
(2) dowolna jedna gra ze steama do 150 zł - dla tego śmieszka, który zostawi komentarz/mema/paste/cokolwiek innego, co mnie rozbawi do łez
Zasady
Co jest do zdobycia:
(1) dowolna jedna gra ze steama do 350 zł - za pomocą maszyny losującej zostanie wybranych 2 śmieszków plusujących ten wpis (muszą spełnić zasady opisane niżej), być może będzie ich więcej, jeśli gry które wybiorą nie przekroczą budżetu (700 zł)
(2) dowolna jedna gra ze steama do 150 zł - dla tego śmieszka, który zostawi komentarz/mema/paste/cokolwiek innego, co mnie rozbawi do łez
Zasady

Mirki, to je dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°) Witaminka z tiktoka dostała incydentu kałowego z powodu okropnie mizoginistycznego komentarza pod filmem z Poznania na sadolu. Jak brzmiała jego treść? Uwaga:
"Co za przegryw. Żadna kobieta nie jest czegoś takiego warta"
Kumacie to? Laska bóldupi bo jej ego nie może przetrawić tego, że nie jest warta samobójstwa rozszerzonego pośrodku miasta XDDDDD
#blackpill #poznan #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka #tiktok
"Co za przegryw. Żadna kobieta nie jest czegoś takiego warta"
Kumacie to? Laska bóldupi bo jej ego nie może przetrawić tego, że nie jest warta samobójstwa rozszerzonego pośrodku miasta XDDDDD
#blackpill #poznan #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka #tiktok

Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Według mnie to przykre, że ktoś wykorzystuje nasze obrzydzenie jej ułomnością, do walki o prawo do zabijania nienarodzonych dzieci.
To nie jest argument za aborcją, jestem jej przeciwnikiem. W pewnych przypadkach bardziej stosownym byłoby usunięcie takiego dziecka, niż znęcanie się nad
Czy to nie jest podobna sytuacja, w której Twoja wrodzona empatia wmawia Ci, że na miejscu tej dziewczynki byłbyś strasznie nieszczęśliwy?
@ortofosforan: ma do tego prawo, cierpienie także jest częścią życia, jednak śmiem sądzić, że gdyby istniało realne podejrzenie, że cały czas cierpi, to lekarze podaliby leki przeciwbólowe, ponieważ znają metody, dzięki którym potrafiliby wykryć taki stan, chociażby analizując pracę mózgu, pracę serca, poziom hormonów we krwi, itp.
Po pierwsze - twój tekst o paraliżu twarzy jasno pokazał, że jesteś idiotą - w przeciwnym wypadku nie przypieprzyłbyś czymś tak absurdalnym i oderwanym od toczonej przez nas dyskusji.
Ale i tak będę miły i pozwolę sobie na polemikę z twoimi absurdalnymi tezami.
Zadałem ci proste pytanie - po co tak żyć? Jaki to ma cel? Jaka w tym logika? Życie dla życia? Bo nie jest to życie ani "dla
Wolałbym nie żyć, nie zdawać sobie sprawy z tego, że powinienem być na tym świecie, kompletnie
Wystarczy sobie zadać proste pytanie - czy ktokolwiek normalny chciałby tak żyć? Albo lepiej: czy ktokolwiek chciałby tak żyć?
Z perspektywy i katolickiej i ateistycznej moim zdaniem lepiej przed wykształceniem się świadomości jednak przerwać
twój tekst o paraliżu twarzy jasno pokazał, że jesteś idiotą
@Pantokrator: @ortofosforan: Ból jest reakcją organizmu, nie objawia się wyłącznie grymasem na twarzy. Można go rozpoznać w badaniu, jako specyficzną aktywność mózgu, mięśni, serca i hormonów.
@Pantokrator: Z prostej przyczyny, są nam nieprzydatne. Wymienione zwierzęta hodujemy dla zaspokojenia własnych korzyści. Jednak te żyjące w naturze, nie mają obowiązku dostosowywać się do naszych norm i jak mają sprzyjające warunki to mogą sobie żyć takie zdeformowane.
Co z tego że ja mam pewność, skoro opieram ją wyłącznie na własnej subiektywnej ocenie? Na tym polega Twoje prawo do wolności, że