Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mesrs123: @rss: A jak się niby k---a nienarodzonego dziecka chcesz spytać czy chce żyć? P---------e, że w Polsce biskup zakaże. Biskup może i zakaże, ale w Polsce obowiązuje prawo, które pozwala nieuleczalnie chore płody wyskrobać i nie jest to morderstwo.
  • Odpowiedz
@pwone:

A jak się niby k---a nienarodzonego dziecka chcesz spytać czy chce żyć?

Właśnie, ono może być fanem B--M i czerpać przyjemność z cierpienia!!!!111jeden Na pewno leży i myśli "O tak, lubię to! Wbij mi ten cewnik mocniej, ochhh! Daj mi teraz w
  • Odpowiedz
@rss: Zakładanie, że ktoś kto się jeszcze nie urodził na pewno nie będzie chciał tak żyć jest absurdalne. Gdzie była pikieta babć po zgodnej z prawem aborcji? A nawet jeśli gdzieś uda Ci się to wygrzebać to taka sytuacja jest marginalna, więc to też żaden argument.
  • Odpowiedz
Gdzie była pikieta babć po zgodnej z prawem aborcji?

@pwone: wiele razy, m.in. przy okazji aborcji u zgwałconej nastolatki (14 lat?).

to taka sytuacja jest marginalna

Zupełnie w przeciwieństwie do chorych i zmasakrowanych z dużą wolą życia, no nie?
  • Odpowiedz
przy okazji aborcji u zgwałconej nastolatki (14 lat?).

@rss: To nie jest wiele razy. To jest raz o którym słyszała cała Polska.
  • Odpowiedz
@rss: Pewnie znajdę, bo nie przeczę, że takie sytuacje się nie zdarzają, ale o sytuacjach w których aborcja dochodzi to skutku i nikt nie protestuje to nikt nie usłyszy, a takich podejrzewam jest więcej niż 99% przypadków. To tak jak byś powiedział, że w Polsce to prawie każdy kierowca pijany. Codziennie po 600 łapią, a w święta to po kilka tysięcy.
  • Odpowiedz
@rss: sprawa „zgwalconej” 14-łatki z Lublina była o wiele bardziej skomplikowana, wiec nie jest to dobry przykład. A poza tym również jakoś mie pamietam piętnowania kobiet,,ktore dokonały aborcji, pikiet pod domami etc.
  • Odpowiedz
@rss: to nie jest "masz żyć" tylko daje się dziecku szansę. Możliwe, że będzie nieszczęśliwe, ale po co w takim razie decydować za człowieka i go zabijać "bo raczej będzie nieszczęśliwy" ? to tak naprawdę kobiety boją się i nie chcą chorych dzieci i wcale nie myślą o dziecku tylko o sobie. Często chore dzieci są szczęśliwsze niż te zdowe co wszystko mają bo umieją cieszyć się tym życiem i
  • Odpowiedz
@Walkiria81: Chyba w skrajnych przypadkach. Dzieci niepełnosprawne które ja znam mają bardzo dobrą opiekę i są bardzo kochane. Chociaż jeżeli jakiś babsztyl wstrętny miałby zamiar wyrzucić takie dziecko z domu to może faktycznie lepiej gdyby usunął. Dla mnie to nie do pomyślenia bo sama nie odrzuciłabym chorego dziecka.
  • Odpowiedz
@rss: rozumiem, że Twoim zdaniem można tego człowieka obecnie zabić bo skoro można było przed narodzeniem to pewnie można i po narodzeniu, powód wszak nie uległ zmianie.
  • Odpowiedz