Aktywne Wpisy
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

arnoldinho71 +390
#nieruchomosci
Pytanie za 100 pkt. Z jakiej branży jest większość spółek tatusia posłanki kosmonautki?
Pytanie za 100 pkt. Z jakiej branży jest większość spółek tatusia posłanki kosmonautki?
źródło: image
Pobierz

TIK
TAK
TIK
TAK
/mod
źródło: WindowsTerminal_m8MUjwpOyA
PobierzTu każdy chciał obejrzeć te płatne filmy skośno, ale nikt nie zapłacił za to tych żałosnych 4.99 zł.
Dopiero jak filmy wleciały na zewnętrzny hosting, to nagle każdy został melomanem :)
źródło: TOTALCMD64_B1vTOFGIIX
Pobierz@lofix: były wcześniej osoby chętne do przejrzenia tego, tyle mogę powiedzieć. Ja tyle co mogłem zrobić bez pokazywania mordy to zrobiłem, na miarę swoich umiejętności i uporu od paru lat. Jak wszyscy się na to wypną to trudno.
Trzeba to później gdzieś do "kupy" skleić i ktoś to musi obejrzeć, bo AI czasem różne rzeczy twierdzi, a później okazuje się to słabe i nie jakiegoś dużego naruszenia.