Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Firenz: to mając takie napisyt mozna teraz latwo np znalezc film gdzie przyszedł list obrażający arona gdzie powiedział ze tego nie czytamy i zaraz wyjął kolejny list obrażający Ksieka po czym zaczął go czytać?
  • Odpowiedz
@Firenz: dobra robota. Ale nie oczekuj że ktoś coś zrobi :)
Tu każdy chciał obejrzeć te płatne filmy skośno, ale nikt nie zapłacił za to tych żałosnych 4.99 zł.
Dopiero jak filmy wleciały na zewnętrzny hosting, to nagle każdy został melomanem :)
  • Odpowiedz
  • 1
@grand_khavatari: nie, to były wybrane filmy. Ciężko powiedzieć kiedy co było usuwane, aczkolwiek najwięcej spadło do sprawy dla reportera. Obecnie brakuje jakichś ~648 filmów. Z czego wiem, bo rok i dwa temu sprawdzałem, że już przed SdR brakowało ok. 420. Nie ma patternu zbytnio, usuwali filmy niezależnie od tego kiedy zostały nagrane.
Firenz - @grand_khavatari: nie, to były wybrane filmy. Ciężko powiedzieć kiedy co był...

źródło: TOTALCMD64_B1vTOFGIIX

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
dobra robota. Ale nie oczekuj że ktoś coś zrobi :)

@lofix: były wcześniej osoby chętne do przejrzenia tego, tyle mogę powiedzieć. Ja tyle co mogłem zrobić bez pokazywania mordy to zrobiłem, na miarę swoich umiejętności i uporu od paru lat. Jak wszyscy się na to wypną to trudno.
  • Odpowiedz
@Firenz: Ja mogę przeanalizować - mam chatgpt plus. Oczywiście nie wszystkie np. 50, sprawdzam teraz od końca listy.

Trzeba to później gdzieś do "kupy" skleić i ktoś to musi obejrzeć, bo AI czasem różne rzeczy twierdzi, a później okazuje się to słabe i nie jakiegoś dużego naruszenia.
  • Odpowiedz